tiistai 8. toukokuuta 2012

Talokierros alkaa; eteinen


Lupaamani talokierros laitetaan nyt käyntiin ja mikäs sen loogisempi paikka aloittaa se kuin eteinen. Tämä lupaamani talokierros on vähän kestänyt ja jäin odottelemaan lupaa saada käyttää lehtikuvauksiin otettuja kuvia täällä blogissani. Nyt Meidän Talo -lehdestä on ilmaantunut uusi numero, joten saan julkistaa kuvaajan ottamia kuvia myös täällä.

Niille uusille lukijoille, jotka ovat nyt vasta hiljattain tulleen mukaan, niin  pieni priiffaus asiasta. Meidän kodissa oli lehtikuvaus kuluvan vuoden helmikuussa ja itse juttu oli viimeisimmässä Meidän Talo -lehdessä. Kuvia siitä näet mm. täältä.

Valkoinen kaappi on hankittu Cobellosta n. vuosi sitten. Peili sen yläpuolella on vanha ikkunanpoka.


Näitä sisustarroja meiltä löytyy jo ihan kiitettävästi. Viimeisin on tämä eteisen tarra Sinooperi Homesta. Hintaa sillä oli 5,90 euroa.  Älkää sitten katsoko tuota meidän hirvittävää eteisen lamppua. Aivan kaamea, mutta eipä ole saatu ostettua uuttakaan.


Ja tältä näyttää vielä eteinen ylhäältä katsottuna. Hitusen tuossa kuvassa vasemmalla näkyy tuota  yläkerran kaidetta, jonka yli voi kurkkia tuonne alakertaan ja ruokatilaan. Nuo meidän raput ovat aika massiiviset, mutta eipä niihin voi enää paljoakaan vaikuttaa. Siinä ne on ja pysyy.


Seuraavana onkin sitten esittelyssä keittiö, johon on suora näkymä eteisestä.

14 kommenttia:

 1. Hienoa on! Sama toimittaja on tulossa siskoni kotiin, jännä nähdä, kelpuutetaanko hänen kotiaan ja minne..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun kiva kuulla. Ilmoittele ihmeessä miten kävi. Mitenkäs hän muuten löysi siskosi? Onko hänellä kanssa kenties oma blogi? T: utelias :)

   Poista
 2. Tiedäthän jutun "älä ajattele valkoista elefanttia" sama juttu tässä - tuskin kukaan olisi tuota lamppua huomannutkaan, paitsi nyt, kun sanot että älkää katsoko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se juuri on ja meinasin sen kirjoittaa tuohon, mutta sitten jäi kirjoittamatta. Itse kun osaa tuota katsoa, mutta tosiaan kukaan muu sitä ei olisi varmaan edes huomannut.

   Poista
 3. Ja meidän isäntä on tainnut marccolta oppia:Mitä et voi peittää sitä pitää korostaa :)) Ei vaan oikein hyvän kuvan antaa loppu huushollista tuo tulo käyntikortti!

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja siisti sisääntulo teillä, ihana tuo valkoinen vitriinikaappi päällisineen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itsekin olen kyllä tykästynyt tuohon valkoiseen vitriiniin. Vielä kun sais samaa sarjaa olevan telkkaritason, mutta mies ei anna lupaa vaan siihen. Kummia noi miehet! :)

   Poista
 5. Kaunis eteinen teillä!!
  Siis mikä lamppu?? Mä en huomannut, vaikka sanoit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo kaamea kattolamppu tuolla katossa. No onneksi et huomannut sitä :)

   Poista
 6. Ihana eteinen, jotenkin harmoninen! Itseä myös kovasti kiinnostaa sisustaminen, se vain on viime aikoina jäänyt aika vähiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustaminen on kyllä kivaa puuhaa ja olisi vielä kivempaa kun olisi kunnolla rahaa siihen :)

   Poista