torstai 3. toukokuuta 2012

Riviera Maison nimikyltit


Nyt meillä löytää pyyhkeensä tyylikkäästi. Arvatkaas mitä nämä Riviera Maisonin jutskat muuten ovat? Ne on oikeasti joulukuusen koristeita, joihin olisi ilmeisesti ollut tarkoitus laittaa kuvia kuuseen roikkumaan tai minne sitten haluaakin. Ostin nämä joulun jälkeen Loviisan Aitan -50 % alesta ja heti tuli mieleen, että tuonnehan minä ne laitan. Printtasin vain nuo nimet kehyksiin, pitkä naru rusetille ja sinitarralla seinään.Nyt meikäläinen vaipuu tuonne sängyn pohjalle. Flunssa iski nimittäin vapun jälkeen päälle. Eilen töissä ei tullut ääntä lähes ollenkaan vaan oli oikea kuiskauspäivä. Puhelimeenkin oli mukava vastata kuiskutellen. Onneksi tuo minun ääneni sai vain huvittuneisuutta muissa. Tänään oli sitten pakko jäädä kotosalle kun ääntä ei edelleenkään tule ja kuumettakin taitaa olla.


Pyyhkeet Gant Home. Ostettu joskus Stokkan Hulluilta Päiviltä. Sai oikein taistella joskus näistä, että sai omansa vaikka oli heti aamulla klo 8 paikalla :)

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Olo tosiaan jo vähän parempi vaikka ääni edelleen poissa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Välillä tosiaan voi pienellä vaivalla keksiä jotain.

   Poista
 3. Hieno idea. Tuo luksusta arkeen tuolainen kimallus :)
  Koitahan levätä flunssasi pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Näinhän se on :) Kiva mennä nyt kylppäriin kun ovat heti oven suussa vastassa. Olo flunssan osalta jo hieman parempi joten eiköhän tässä kohta olla jo voiton puolella.

   Poista
 4. On kyllä hyvä idea! Tosi hienon näköistä tuli :)
  Yritin tänä vuonna metsästää Hullareilta Gantin turkooseja käsipyyhkeitä, mutta olin paikalla vasta 9.30, joten ne oli jo kaikki menneet, pöh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo noiden Hullareiden Gant Homen tuotteet on just sellaisia, että pakko mennä heti klo 8 jos meinaa jotain saada ja silloinkin voi joutua jo "tappelemaan" niistä. Muistan kun hain noi meidän pari vuotta sitten, niin sain napattua just 4 isoa ja käsipyyhkeen heti klo 8 ja klo 8.05 kaikki jo loppu.

   Poista
 5. Pikaista paranemista, muista lepäillä, älä rasita ääntäsi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Täällä on on ollut niin rauhallista kun äippä ei voi huutaa ja komentaa lapsia. Mieskin totes, että tämähän on kiva olotila kun ei tule mitään märmätyksiäkään :) Ärsyttävää kun ei sitä ääntä ei tule.

   Poista
 6. Tiedätkö milloin gantin ysmy järjestetään? Ens ke-to?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ensi viikon ke klo 9-18 ja to 9-17. Muista varata paljon käteistä mukaan :)

   Poista
 7. Ihanat pyyhetunnistimet!!! En edes muista mitä lopussa kijoitit, kun jäin niin niiden lumoon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo ja ei tuolla lopussa mitään ihmeellistä edes ollut :)

   Poista