lauantai 12. toukokuuta 2012

Päivän paita

Esittelyssä tämän päivän paita. Tämä oli yksi Turun Naisday messuilta tekemistä hankinnoista, jotka lupasin esitellä täällä.


Kyseessä on Vintage by Fe -merkkinen tunikapaita. Ihastuin erityisesti tuon selkäpuolen nyöritykseen ja tuollaiseen ns. pitkään häntään tuolla takana. Sen verran ohutta tuo kangas vaan on, että nuo selkämakkarat näkyy ihan kamalisti. Yöks! Ei auta kuin mennä ostamaan sellainen vartaloa muokkaava aluspaita varmaan kun ei tuosta laihiksesta kuitenkaan mitään tule....hyvä asenne :)


En tiedä pitäiskös tuota silitysrautaa kanssa vähän näyttää tuolle paidalle. Ehkä vähäsen, mutta kyllä tuohon tuollainen ryppyisyys myös kuuluu. Hintaa paidalla oli 39 euroa ja oli ihan hyvässä alessa. Ehkä en muuten tuota kyllä edes olis ostanutkaan ihan rehellisesti sanottuna kun oli jo siinä vaiheessa kassit täynnä tavaraa.


 Täytyykin tästä lähteä tuonne pihalle vähän möyrimään. Tosin ei kyllä tuo kolttu päällä vaikka otsikko olikin päivän paita. Toivottavasti ei tule sade niskaan. Vähän uhkaavalta näyttää.

Jokos siellä odotellaan kovasti huomista äitienpäivää?

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Itsellä ehkä kestää hitusen vielä tottua tuohon ruskeaan väriin kun yleensä en ruskeaa käytä.

   Poista
 2. On kyllä! Tykkään erityisesti juuri pitkästä takamuksesta.. Siis paidan ;) ja nyörityksestä!! Taidan lähteä saalistamaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hyvä että selvensit, että mistä pitkästä takamuksesta tykkäät ;) Saalistusonnea!

   Poista
 3. Ihana! Ja mä en kyllä näe kuvassa yhtään makkaraa missään!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Arvaa vaan deletoinko äkkiä ne kuvat missä ne makkarat näkyi. Ei meinannut löytyä yhtään sellaista kuvaa, jossa noita selän nyörityksiä näkyy ilman hirvittäviä selkämakkaroita. Onneksi tässä sivuttaiskuvassa ne ei niin näy kun on käsi sopivasti osunut siihen eteen :)

   Poista