maanantai 14. toukokuuta 2012

Uusi Snö of Swedenin koru


Meikäläinen on ihan rakastunut. Nimittäin tähän uuteen Snö of Swedenin kaulaketjuun, johon myös samaisen sarjan ranneketju. Koru on tosi näyttävä ja sopii niin arkeen kuin juhlaan. Tämä koru herättää kyllä positiivista huomiota ja on saanut paljon kehuja. Kuvat eivät oikein tee sille vaan oikeutta.


Vielä kun sais vähän rusketusta tuohon ihon pintaan. Näyttää aivan kalkkilaivan kapteenilta. No onneksi se kesä tulee ja toivottavasti ne kesäkelitkin.Muistutan vielä Snö of Swedenin koruarvonnastani, johon pääset tästä. Palkintona ihana pitkä kaulaketju, josta voit muotoilla halutessasi myös ranneketjun, nilkkaketjun sekä lyhyemmän kaulaketjun. Käyhän kipin kapin osallistumassa jollet ole vielä käynyt.

EDIT: korusta tuli sen verran kyselyjä, että tässä vielä tarkempaa tietoa siitä: Kyseessä on Snö of Sweden Promise-koru. Korua saa mm. Stockmannilta. Kyseessä on ihan uusi koru, kevään mallistosta joka on ollut kaupassa parisen viikkoa. Pieksämäellä kyseistä sarjaa myy Optikko ja Kello Seppänen ja Oulussa, Rovaniemellä ja Kokkolassa Pukumies.

17 kommenttia:

 1. Kaunis koru. Tällä ketjulla on monta nimeä RUSKA, CORDELL, SETUKAISKETJU (Spiral, Single Spiral Rope.)T:) Koralli

  VastaaPoista
 2. Oi oi, rakastan Snön koruja!

  VastaaPoista
 3. Onpas upeat <3 nuo Snön korut on vaan niin kauniita! :)

  VastaaPoista
 4. Snöt on kauniita. Tykkään kanssa!

  VastaaPoista
 5. hei, olisitko kiltti ja laittaisit linkin josta pääsee tähän kaulakoruun tai rannekoruun, olisin kiinnostunut niistä.(en löytänyt näitä ostamiasi upeita paksuja ketjuja) Kiitos t. tuisku ڿஇtஇڿ‎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viesteiltiinkin jo tuosta. Laitoin tuohon itse tekstiin myös tarkempaa tietoa korusta.

   Poista
 6. Ihanat korut! Kysyisinkin onko sulla tietoa miten saan korut puhtaaksi, kun osa Snö of sweden-koruni tummuu?? Olen kokeillut hammastahnasta lähtien ja tullut siihen tulokseen et hopeionti on täysin kulunut jostain kohtaa pois. Harmittaa, kun muutamat korvikset on pilalla! Olenkohan säilyttänyt väärin? Osa koruista on yhdessä kasassa ns. rihkakorujen keskellä..pitäis varmaan jokainen koru pitää niissä pussukoissa joita saa mukaan, varsinkin jos laivalta koruja ostelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvittelin kysymystäsi ihan maahantuojan kautta ja sain seuraavanlaisen vastauksen: "Snö koruthan ovat hopeoituja eikä niitä välttämättä kannata lähteä hopeanpuhdistusaineella liikaa puhdistamaan. Korujen ei kuulu tummua ja jos näin tapahtuu alle vuoden ostopäivästä, niin ne voi toki reklamoida jälleenmyyjälle. Kannattaa varoa hikoilua ja hajuveden ruiskuttamista suoraan koruun." Itselläni korut ovat kyllä pysyneet ihan kirkkaina enkä ole tarvinnut kiillotusta. Itse säilytän osan koruista korupuussa ja osan erillisissä Snön pusseissa tai rasioissa.

   Poista
  2. Kiitos vaivannäöstäsi!! Ostanut kaikki korut laivalta, joten palautus on hankalaa. Mutta pitää tunnustaa, et ehkäpä hiuslakka, hajuvedet suihkuttelen korut yllä, ja suihkuun päässeet myös. Ja töissäkin jotkut korut on korvissa, ja hikinen työ....
   Tästä viisastuneena säilytän nyt korut erillään ja omissa pusseissaan!!

   Poista