keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

My Cinnamon Girlin paketti


Meidän My Cinnamon Girlin paketti kotiui ja nämä velouriset Lucy Cardiganit saapuivat meille. Luonnonvalkoinen on pikkuneidille ja alakuvissa vilahteleva Antique Rose -värinen puolestaan itselleni. Nyt voi äippä ja tytär keimistellä samanlaisissa paidoissa :) Luulenpa, että otan tuon pikkuneidin cardiganin vähän juhlavampaan käyttöön ja menee ihan takistakin kesällä hameen kanssa.


Molemmissa paidoissa on takana tämä söpö My Cinnamon Girlin lintulogo. Melkeinpä pitää laittaa jo hiukset kiinni, että tuo kiva takana oleva koriste näkyy. Jää muutoin pahasti hiusteni alle.


My Cinnamon Girlin talviale jatkuu ja kaikki tuotteet ovat -60-80 % ja ihan kivasti näytti vielä olevan tuotteita jäljellä, kun äsken kurkkasin sivuille. My Cinnamon Girl UK:n sivuille pääset tästä.

Nyt ette valitettavasti saaneet sovituskuvia, kun pikkuneiti ei suostunut kuviin ja tuo mies ei oikein innostunu kuvaamisesta, vaan yleensä tulee kommenttia, että mä en jaksa taas ottaa kuvia ja sitten kun hänet saa joskus houkuteltua ottamaan jonkun kuvan, niin se on tasan kaksi kuvaa, jotka otettu niin nopeasti, että hyvä, että ehtii edes kuvaan ja ovat yleensä niin hirveitä, että ei niitä voi käyttää enkä jaksanut ruveta mitään jalustaa ja itselaukausua käyttämään :)

Yritän muuten pikapuolin tehdä tuon Perfect Homen arvonnan. Vielä kun ehtisi laskemaan kaikkien arvat ja laittamaan arpakoneen pyörimään, mutta tuloillaan on.

14 kommenttia:

  1. Uusi lukiija esittäytyy :) koukkuun jäin :) voi mitä ihania paituleita! Pakko käydä kurkkaan löytyiskö itellekki jotain kivaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kun kiva, että olet tänne päätynyt lukijaksi <3 toivottavasti viihdyt näissä höpinöissä, vaikka eivät ole kovinkaan laadukkaita:)

      Poista
  2. Sait siis vihdoinkin pakettisi :-) Nuo Lucy Cardiganit ovat tosi kauniita!
    Meidän kaapista löytyy samanlainen tuossa ihanassa vanhassa roosassa sävyssä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano! Eihän tämä ollut kuin kolmas yritys ja neljä kk meni, mutta nyt on täällä :)

      Poista
  3. Oi kiitos tästä vinkistä! Tilasin itselleni ihanan kukkamekon ja tytöillenikin. Mieletön kauppa. Kuten blogisikin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla, että heti löytyi jotain mukavaa. Tuolla on kyllä niin paljon ihanan romanttisia vaatteita.

      Poista
  4. MyCinnamonGirl on ihana <3 Tilasin meillekin tästä alesta ekaa kertaa, mutta koot ei ihan osuneet oikeaan. Suurin osa vaatteista oli nimittäin tosi reilua mitoitusta ja vaihtelua oli paljon samojen kokojen sisälläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, että koot ovat tosi väljiä ja otin nyt itselleni M-kokoisen ja tuntuu kyllä olevan vähän turhan väljä, mutta en taida jaksaa ruveta vaihtamaankaan. Onpa sitten sopivasti lihoamisvaraa ;)

      Poista
  5. Ihanat! Ja kauniin värisetkin, molemmat. :)
    Täytyypäs kurkistaa myös laittamaasi linkkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tuolla on valikoimassa kyllä niin kauniita vaatteita. Toivottavasti löytyy jotain kivaa :)

      Poista
  6. Sulla on ihana blogi, jäin heti lukijaksesi :) Kauniita neuleita ja niin ihanan värisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos <3 toivottavasti viihdyt täällä höpinöideni keskellä pidempäänkin :)

      Poista
  7. Voi ei! Tytöille on niin ihania rimpsuja! Juur ostin pojille uusia mun mielestä ihania vaatteita. 7 v meni vaatteen yksi kerrallaan läpi: ihan ok, ihan ok , ihan ok , mikä tää on? yäk! Sellanen makutuomari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu varsinkin tytöille tuolla on niin ihania romanttisia rimpsuja :) Onneksi meillä on ollut vielä suht helppoa vaatteiden suhteen. Lähinnä tuo 3 v tyttö on jo hankalampi ja välillä hirveä huuto jostain vaattesta kun ei suostu laittamaan sitä. Niin ja päällä pitäisi olla aina mekko oli ilma mikä tahansa. Mistä ne tuonkin ikäiset oppivat jo nuo tavat? ;)

      Poista