tiistai 5. marraskuuta 2013

Green Gaten joulua

Jokos saa laittaa lisää jouluaiheisia postauksia? Stockmannin joulupuodin tarjonnasta vilahtikin jo kuvia, joten kaipa minä uskallan tämänkin sitten jo laittaa. Ja olenhan minä jo laittanut meidän jouluvalot tai siis öhöm ne tunnelmavalot jo ulkosallekin, joten antakaa mulle anteeksi nämä jouluhössötyksen jo tässä vaiheessa :)
 
Nyt saa taas syyttää itseään, kun menin selailemaan tätä Green Gaten talven kuvastoa. Oih ja voih miten ihania juttuja taas myynnissä. Keräsin teillekin tähän nämä jouluiset kuvat ja voidaan huokailla sitten yhdessä näiden perään. Pitänee pysyä vaan kovana eikä antaa mieliteoille pikkusormea tai se vie koko käden.

Ensimmäisenä kuvapläjäyksenä tämä perinteinen punainen värimaailma.
 
 
 
 
 
 
 
Näistä on kyllä vaikea valita, että kumpi värimaailma viehättää enemmän. Punainenhan kuuluu ehdottomasti jouluun ja tuo enemmän joulun tunnelmaa, mutta kyllä tämä alakuvissa vilahtava harmaa värimaailmakin on vaan niin kaunis. Ehkä myös koko vuoden kattauksia ajatellen myös käytännöllisempi, kun ei tule heti joulu mieleen kun tätä värimaailmaa laittaa esille. Ja siis nuo tähdet! Minä en vaan voi vastustaa niitä. Koskahan tulee tähtiähky? Sitä päivää odotellessa. Voipi mennä vielä jokunen tovi, kun loppua ei näy.





Kuvat lainattu http://www.greengate.dk/. Hih, kerrankin hyvänlaatuisia kuvia tarjolla täällä blogissani ;)
 
Niin ja jos pidät/tiedät kivoja joulublogeja, niin laita ihmeessä minullekin tietoa, kun olisi kiva ruveta seuraamaan jo muidenkin jouluhössötyksiä.

16 kommenttia:

  1. Ihanahan näitä on katsella tällaisena harmaana aamuna! Punainen piristää ja tuo harmaampi setti näyttää kyllä vaan niin ihanalta!

    ps. Lienet jo törmännyt meidän naapureiden joulublogiin! Siellä Joulun Tähtisumussa et voi välttyä tähdiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että vinkkasit tuosta teidän joulublogista, koska mulla on mennyt se ihan ohi. Niin harvoin enää ehtii lukemaan kenenkään blogia, että kaikki tieto menee ohi. Huomasin, että teillä on tulossa joulumyyjäiset, johon tällä kertaa pitäisi jopa päästä tulemaan :)

      Poista
  2. Voi kun ihania..itse en ole mitenkään erityisesen joulurakas ihminen, mutta nyt olen alkanut pikkuhiljaa lämmetä joulukoristeille. Kyllä toi harmaa vaan on niin kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kohta saa tosiaan varautua siihen, että monessa blogissa ruvetaan hössöttämään joulusta :) Ei jouluihmiselle se on varmaan vähän ankeaa, mutta näin joulua rakastavalle ihmiselle taas kivaa. Tuo harmaa on kyllä tyylikäs.

      Poista
  3. Mun mielestä myös tuo harmaa on aivan ihana!

    -miessisustaja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä tuo harmaa on tyylikkäämpi ja ei niin jouluinen ja ei meidän kaappeihin ainakaan mahdu erikseen jouluksi mitään jouluastioita, joten tuo menee ympäri vuoden tai siis miksei punainen myöskin, mutta jotenkin siitä tulee vaan aina joulu mieleen :)

      Poista
  4. Nämä on niin <3 <3 Itse selailen kuvastoa ees ja taas..taas tekisi mieli laittaa tilausta menemään ;) Tuo ylimmäinen punanen kattaus olis ihana jouluksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kuvastot on kyllä paha kompastuskivi ja tekisi tosiaan mieli laittaa tilaukseen vaikka mitä, mutta meilläkin kaapit jo niin täynnä, että ei kertakaikkiaan mahdu enää mitään tai sitten pitäisi ruveta urakalla karsimaan vanhoja astioita pois, mutta kun ei niistäkään oikein tahdo luopua :)

      Poista
  5. Tosi ihania! Meillä ei ole koskaan ollut punaista jouluna, mutta kauniilta näyttää. Nuo harmaat ovat suosikkejani <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä tuo harmaa on tyylikkäämpi ja ei niin jouluinen, vaikka siitäkin saa sopivilla tilpehööreillä jouluisen jos haluaa. Meilläkään ei ole yhtään ns. jouluista astiaa/punaista, joten tavallisilla kattauksilla yleensä vaan mennään, mutta olishan se joskus kiva oikein panostaa ja tehdä jouluinen kattaus :)

      Poista
  6. Voihan IIk mitä kaikkia ihania joulujuttuja :D :) itse jo joulujuttuja valmistelen ja odottelen, ystäväni ei ihan ymmärrä innostustani ;)
    Mielettömiä ideoita taas sai, Kiitos postauksesi :) Mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, onneksi et ole yksin tuossa jouluhössötyksessä. Meitä kun löytyy täältä kasapäin ;) Itsekin ostin jo piparkakkutalopohja, jota tekisi mieli jo ruveta koristelemaan, mutta ehkä täytyy vielä hetki malttaa sen kanssa. Joulukoristeetkin olisi niin kiva jo kaivaa esille, mutta jos vielä ainakin viikon odottelisi :)

      Poista
  7. Tiedätkö milloin Gantin ysmy on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se on itseasiassa tänään ja huomenna, joten äkkiä vaan shoppailemaan ja paljon käteistä mukaan :)

      Poista