sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Kullannutut

Minulla oli ilo tutustua uuteen Kullannutut -nimiseen verkkokauppaan. Valikoimaan kuuluu lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden lisäksi myös paljon lasten huonekaluja, leluja, turvaistuimia, vaunuja sekä rattaita ja jopa leikkimökkejä eli sanoisin, että aika monipuolinen lastentavaratalo. Tuolla olisi vaikka mitä mitä haluaisi klikata ostoskoriinsa. Joulun kohta kolkuttaessa ovelle, kannattaa valikoimaa silmäillä myös jo joululahjamielessä. 


Meille tuli Kullannututuista pikkumiehelle kiva kokonaisuus. Maxomorran luomupuuvillasta valmistettu ferraripaita sekä siihen sopivat pehmeät velourhousut sekä uudet Starchildin tarhatossut.


Meidän uuden pikkumiehen kokonaisuuden kruunaa nämä Starchildin nahkatossut. Onneksi näitä tossuja saa myös isoja kokoja, kun meidän pikkumiehen jalka on nimittäin jo kokoa 33-34 ja ainoa mistä olen enää löytänyt tuon kokoisia tossuja on Starchildin valikoima, joita meillä onkin käytetty vuodesta toiseen.


Alla muutamia kuvia Kullannutut verkkokaupan valikoimasta. Oih ja voih! En voi näitä leikkikeittiö ja Barbie nukkekotikuvia ainakaan näyttää meidän pikkuneidille ja vitsit mitä junaratakokonaisuuksia.





Kannattaa käydä myös tykkäämässä Kullannutut facebook sivuista ja voit voittaa oman aterinsetin nimellä. Aika kiva lahjaidea myös tuokin.


Mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Ompa suloiset nuo kengät:-)
    Kiva blogi muuten!

    Sarina
    http://www.bySarina.com

    VastaaPoista
  2. Kivannäköisiä vaatteita. Täytyykin käydä tutustumassa putiikin valikoimaan kun se joulukin tosiaan kolkuttelee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, että joulu odottelee jo nurkan takana ja pitää ruveta miettimään jo joululahjoja. Itse kävin jo vähän ostamassakin lapsille viime sunnuntaina, kun oli leluliikkeessä kaikki -25 % :)

      Poista