perjantai 12. joulukuuta 2014

Bambiasetelma


Hih, näköjään sitä tarvitsi mennä Bangkokiin asti, että vihdoin ja viimein löysin oman bambini. Olen nimittäin jahdannut kuumeisesti kyseistä bambia jo parit vuodet ja nyt sitten tuli sellainen vastaan Bangkokin katumarkkinoilla. Siis siellä muiden pirattitavaroiden seassa kyseinen kaunokainen odotti vain minua, että veisin sen pois helteestä tänne kylmään ja puhtaaseen Suomeen. Ihan vapaaksi sitä ei kuitenkaan päästetty, vaan joutui tuohon sammaleen keskelle seisoskelemaan ihan sisätiloihin. Eihän se raasu olisi olisi tuolla kylmässä viimassa selvinnyt, kun kerran sinne Thaimaan ilmastoon oli tottunut, hih hihii... ;)


No ihan vakavasti puhuen, kohtasin näitä bambeja parisen vuotta sitten Köpiksessä ja pyörittelin niitä käsissäni. Olin jo menossa kassalle niiden, kanssa, mutta sitten viime metreillä lykkäsin ne takaisin hyllyyn.  Silloin oli nimittäin lokakuun alku ja ajattelin, että kyllähän noita Suomesta sitten saa. No ei hitsin vitsit ole saanut, vaikka kuinka olen etsinyt! Mietin jopa kerran, että varaan lentoliput Köpikseen ja lähden shoppailureissulle ihan sitä varten, että kävisin samalla katsomassa, että löytyisikö sieltä vielä noita bambeja. Olisi kyllä tullut aika hintava bambi vaan, mutta minkäs teet kun saat jonkun päähänpinttymän.


Nyt tästä uudesta löydöstä pidetään hyvää huolta ja totuutellaan rauhassa tänne Suomen ilmastoon! :)

6 kommenttia:

 1. Terkkuja vaan naapurista!
  Kaunis asetelma! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja terkkuja takaisin! :) Eipä olla törmättykään kylillä.

   Poista
 2. Todella kaunis ja siro bambi. Sopii hyvin asetelmaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin ihastuin tuohon heti ensisilmäyksellä, mutta en tosiaan osannut odottaa, että se olisi tullut Bangkokin kadulla minua vastaan :)

   Poista