keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Tarhatätien joululahjat


Tänään meillä vietetään tarhan joulujuhlia ja tarhatätejäkin pitää taas muistaa kuluneesta kaudesta. Tällä kertaa meidän tarhan tädit saavat tällaiset Merry Christmas -tekstillä varustetut lasipurkit, jotka löysin Claes Ohlsonilta. Alunperin ajattelin laittaa niihin piparitarpeiden ainekset kivasti kerroksittain ja ohjeen mukaan, mutta nuo purkit olivat kuitenkin sen verran pienet, että ei niihin oikein sitten mahtunut kunnolla ainekset, joten ne täyttyivät nyt sitten Fazerin Geishalla, Pätkiksillä, Julialla sekä Fazermintillä. Ihan niin kivoilta noista purkeista ei nyt sitten tullut ulkonäöllisesti, mitä alunperin ajattelin, kun ei tuo Merry Christmas -teksti enää oikein näy kaiken tuon karkkisekamelsan seasta, mutta saavatpa tarhan tädit sitten ainakin suut makiaksi. Kietaisin vielä hyvää joulua -tekstinnarut ympärille ja kortit tein lapsukaisten omista kuvista. Sama kortti kun käy kaikille tädeille, kun molemmat isommat lapsukaiset ovat samassa ryhmässä, vaikka toinen onkin jo eskarissa.Mitäs kaikkea te olette keksineet tarhaan viemisiksi?

4 kommenttia:

 1. Kivat purkit!
  Ajattelin tehdä suklaata nätisti pakattuina. Joukkoon pähkinärouhetta ja aprikoosia. Helppoa ja nopeeta ja HYVÄÄ😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaapa hyvältä! Miten siis valmistat tuon? Teetkö suklaankin itse? Pitänee joskus tulla sinne naapuriin maistelemaan ;)

   Poista
 2. Hienoja ovat purkit :) Me suunnittelimme muutamia viemisiä opettajille, mutta osa ideoista käy myös tarhatädeille: http://kaikkipaketissa.blogspot.fi/2014/12/lahjaideoita-opettajalle.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyykin tulla kurkkaamaan teidän ideoita, kun jotenkin aina sitä pähkäilee, että mitä sitä oikein hankkkisi.

   Poista