perjantai 26. joulukuuta 2014

Pikkuneidin huoneen joulua

Pysytelläänpäs vielä pieni hetki joulussa ja meidän pikkuneidin huoneen joulutunnelmissa.


Pikkuneidin huoneessa oli nyt toista joulua tämä valkoinen joulukuusi, jonka ostin silloin parisen vuotta sitten alennusmyynnistä. Kuusi koristellaan luonnollisesti vaaleanpunaiseen sävyyn ja lisähöysteen tuovat prinsessa-aiheiset joulukuusenkoristeet. Arvatenkin aika moni niistä on nykyään varpaaton prinsessa, kun pikkuneiti ei vaan malta pitää näppejään niistä erossa ja niillä pitää tanssia pöydän päällä ja kas kummaa, jalat onkin sitten aika äkkiä katki. Onneksi nuo pitkät mekot peittävät nuo vahingot. 



Pikkuneidin sängyn päälle ilmaantui isäni avustuksella tämä uusi naulakko, joka sai myös valokoristeet osakseen. Tosin nuo valot saavat kyllä jäädä siihen joulun jälkeenkin. Ne kun tuovat niin kivasti tunnelmaa ihan muutoinkin ja tuo valonauha on vielä sellainen patterilla toimiva versio, joten ei roiku ikäviä johtoja seinää pitkin.


Tänään tapaninpäivänä onkin sitten luvassa ihan leppoisaa yhdessäoloa ja leffaliput varattuna uuteen Helinä Keiju leffaan. Siitä onkin jo aikaa kun on viimeksi tullut käytyä leffassa, joten näin joulun pyhinä onkin hyvä korjata tuo tilanne.

6 kommenttia:

  1. Niin ihana, ihana. Terkuin armoton Disneyhöperö. Tyttärelle ostimme Tähkäpään tänä vuonna Friscon Disney Storesta. :) Ja ihan itselle Samu Sirkka ja Mikki Hiiren esihahmo, esikuva Pupu josta muotoutui Mikki. :)

    Olen suorastaan kateellinen kuusesta, ai että miten ihana. <3

    Hih jos jaksat kurkata, omassa blogissa Disney jouluastiasto. ;)

    Sydämellistä Tapaninpäivää. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, samanlainen höperö myös täällä ;) Ostin nuo kanssa Jenkeistä jostain Disney Storesta ja meidän Tähkäpää on nykyään yhden käden prinsessa, kun meidän neiti sitten katkaisi senkin käden. Muut prinsessat ovat jalattomia, mutta sentään kädet tallella :) Täytyykin tulla kurkkimaan ihanaa astiastoa :)

      Poista
  2. Onpas kyllä ihana kuusi neidillä, juurikin pienen tytön unelma :) Ihanaa joulunaikaa! Nautitaan vaan vielä hetki joulusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura samoin sinne! <3 Vielä tosiaan saadaan hetki nauttia joulusta.

      Poista
  3. Todella kaunis huone ja kuusi!!! Mistä tuollaisia disney joulukuusen koristeita saa?! Entä mikä on tuo ihana nukkekoti?! Voi ihanuutta!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ostin nuo prinsessat muutama vuosi sitten Jenkeistä muistaakseni Disney Storesta tai sitten Disney Worldistä. Molemmissa niitä silloin juuri ennen joulua ainakin oli myynnissä. Nukkekodin tarinaa näet enemmän tulta nukkekoti tunnisteen alta, jos haluat käydä kurkkaamassa. Se on ostettu muutama vuosi sitten Hong Kong -tavaratalosta ja oli sellainen vaalean keltainen väritykseltään ja maalasin sen sitten vaaleanpunaiseksi. On ollut muuten todellakin hintansa arvoinen eli todella edullinen verrattuna noihin vastaaviin nukkekoteihin mitä markkinoilla on muuten myynnissä. En vaan tiedä, että onko tuota mallia enää myynnissä Honkkareissa. Jossain vaiheessa siellä oli tuota taloa ilman tuota lisäsiipeä, mutta tuo lisäsiipi tuo vähän extraa ja siinä on vielä kiva terassikin.

      Poista