sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Viikonlopun pieni irtiotto


Otettiin näin ennen joulua pieni irtiotto arjesta ja mentiin koko perheen voimin Helsingin keskustaan hotelliin yöksi, vaikka tosiaan asutaan pääkaupunkiseudulla. Lapset olivat tietysti ihan haltioissaan, kun pääsevät hotellin käytäville kirmailemaan ja pois normaaleista kuvioista. 

Ennen hotellin menoa käväistiin nauttimassa Kulosaaren Casinolla joulubuffa, joka oli muuten aivan erinomainen ja talo olikin aivan täynnä. Ainoa huono puoli noissa buffajutuissa on se, että aina tulee syötyä liikaa. Niinhän kävi tälläkin kertaa. Ei sitä vaan opi lopettamaan hyvän sään aikana ja loppuilta menikin sitten voivotellassa.

Sunnuntaina ennen kotiin tuloa käväistiin vielä kääntymässä Tuomaan markkinoilla Senaatintorilla, josta nämä kuvat on napattu. Joulupukkikin siellä iloisesti toivotteli hyvää joulua. Ei näyttänyt vielä kiire painavan päälle, toisin kuin meillä on tänään touhuttu tukka putkella, kun oli mm. pikkuneidin ensimmäinen tanssiesitys ihan isolla näyttämöllä, piti leipoa illalla tulevia vierata varten ja tehdä pikasiivous vielä ennen vieraiden tuloa. Nyt olisi vielä pakkailut edessä joululoman viettoa varten, mutta nyt kyllä uni painaa sen verran pahasti päälle, että taidanpa jättää sen huomiseen.
Onneksi jouluvalmistelut rupeavat olemaan jo hyvällä mallilla ja lahjatkin on jo kaikki ostettu, joten toivottelen joulutsempit viimeisiin rutistuksiin!

2 kommenttia:

  1. Täällä touhua riittää viime hetkille, kuten aina :D Onnellista joulun aikaa teidän perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa tosiaan kaikilla olla aika kiirus näin jouluna ja tekemistä piisaa. Ihanaa joulun aikaa myös teille päin <3

      Poista