maanantai 22. joulukuuta 2014

Lautapelejä joululomalle


Meillä on pakattu mummolaan mukaan nämä kaksi uutta lautapeliä, joita voimme sitten yhdessä pelailla joulun pyhinä. Pelit ovat vielä ihan uutukaiset. Tämä ensimmäinen peli on nimeltään Pengoloo, joka on hupaisa etelänavan munaretki. Siinä heitetään noppia ja etsitään pingviinien alla olevia munia. Ensimmäisenä kuusi pingviiniä kerännyt voittaa. Peli soveltuu 4-vuotiaasta ylöspäin.


Toinen uutukainen peli on tämä Coco Logo. Se on Apinakuninkaan toimintatäytteinen tähtäyspeli, jossa ammutaan kookospähkinöitä kuppiin ja voitetaan kuppi. Se ketä rakentaa kupeista ensimmäisenä pyramidin on uusi Apinakuningas. Peli soveltuu 5-vuodesta ylöspäin.Molemmat ovat Competon pelejä ja näitä myyvät mm. Stockmann, Anttila, Hobby Hall, Citymarket sekä ToysRUs. 

Meille tuleekin kivoja pelihetkiä joululomalla ja lapset odottavatkin jo ihan innolla, että koskas päästään pelailemaan. On vaan ollut niin hirveästi ohjelmaa näin ennen joulua, että ei olla kuin vasta ehditty avata nämä pelipaketit ja tutustua ohjeisiin.

Nyt kuusen koristeluun, joten heipat! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti