maanantai 12. tammikuuta 2015

Liinavaatekaapin löytöjä

Hmmm...pitäisköhän sitä joskus katsoa vähän tarkemmin tuonne meidän liinavaatekaappiin tai siivota sitä useammin? Tuli nimittäin vastaan nämä uudet liinavaatteet, jotka olin ihan unohtanut sinne. Piti leikata äkkiä hintalaput pois ja laittaa pesuun, että saatiin ne käyttöön.


Olin joskus parisen vuotta sitten ostanut meidän Lontoon reissulta tämän surffailuaiheisen pussilakanan ja tyynyliinan sekä siihen samaa sarjaa olevan yöpaidan. Yöpaitaa ei tainnut olla jäljellä enää kuin isoja kokoja, joten nappasin sen silti mukaan, kunhan kasvaahan nuo lapset sitten kuitenkin joskus siihen kokoon ja oli kiva saada lakanoiden kanssa samaa sarjaa oleva yökkäri. Pientä luksusta noihin lakanoihin ja yökkäriin tuovat nuo aplikoidut kuvat. Miten mä voinkin unohtaa nämä ihanuudet kaappiin? No onneksi eivät olleet vielä liian pienet, vaan juuri passelit.


No toinen löytö minkä kaapista tein oli tämän Jenkeistä joskus ostamani Pottery & Barn Kidsin pöllöaiheinen tyynyliina. Sekin ilmaantui sieltä kaapin uumenista. Tämä Hailey -niminen tyynyliina sitten päätyi sitten pikkuneidin sänkyyn. Sopii kivasti tuon ompelemani pussilakanan kanssa. Älkää välittäkö kuvan tyynyliinan hieman kurttuisesta ulkonäöstä, kun oli vähän laiska silittäjä ;)



Pitäisköhän mun ruveta käymään muitakin kaappeja läpi? Tiedä mitä kaikkea ylläreitä sieltä voisi tehdä. En edes uskalla tehdä sitä omille vaatekaapeilleni, koska tiedän, että siellä on niin hirmuisesti unohduksiin jääneitä vaatteita ja osassa varmaan vielä hintalaput kiinni. Lasten vaatekaapeista tuollaisia ylläreita tulee nimittäin aika usein esille. Kaikkea kun tulee aina vaan hamstrattua ja aivan liikaa. Shopaholic mikä shopaholic! 

4 kommenttia:

  1. Voi mahoton miten ihanat! Mullakin on tälle päivää kaappien siivousta suunnitelmissa mutta menen takuuseen etten löydä yhtään mitään noin kivaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän sitä koskaan tiedä mitä sieltä löytää...siis ainakaan meidän kaapeista voi tehdä vaikka mitä yllärilöytöjä ;)

      Poista
  2. Ei vitsi miten mielettömät lakanat, haluaisin tuollaiset itselleniki! Kun näin Bloggerin aikajanassa nuo surffilakanat suorastaan syöksyin tänne hyökyaallon lailla. :) Kertakaikkiaan ihanat. Laura Ashleyllä on useasti ollut vastaavia herkkuja.

    Kivaa alkanutta viikkoa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nuo ovat the White Companyn lakanat ja ovat olleet kanssa pikkumiehen mieleen.

      Poista