tiistai 3. marraskuuta 2015

Country Whiten joulun avaus


Minulla oli ilo saada kutsu Country Whiten joulumaan avajaisiin Oitbackan liikkeeseen Kirkkonummelle. Enpä ole ennen tuolla liikkeessä käynytkään. Aina on tullut poikettua vain heidän Tuomarinkylän myymälässä, joten oli jo aikain pistäytyä myös tuolla Kirkkonummen myymälässä. 

Country White voitti muuten Vantaan asuntomessujen kauneimman sisustuksen palkinnon. Enkä kyllä yhtään ihmettelekään. Heillähän oli todella kauniisti sisustettu talo messuilla ja myös aivan ihania tavaroita koko puoti pullollaan.

Illan kohokohtana oli Frida Steinerin suunnittelema joulumaam avaus, joka olikin todella kaunis. Illan aikana vieraili myös ihka oikea joulupukki, joka viihdytti meitä lauluillaan ja haitarinsoitollaan. Päästiin oikeaan joulutunnelmaan glögiä hörppiessä.
Oi vitsit mitkä ihanat puitteet tuolla puodilla onkaan. Onneksi mennessä oli sen verran valoisaa kun ajelin tuonne, että näin putiikin ihanan pihapiirin ja kauniit rakennukset ja pystyin vielä nappaamaan tästä sisääntulosta kuvan. Lähtiessä olikin sitten jo ihan pilkkopimeää.

Kiitos vielä lämpimästi kutsusta ja oli ilo taas nähdä muita blogisiskojakin, vaikka suurimman osan kanssa nähtiinkin juuri lauantaina Indiedaysin Bloggers´Dayn merkeissä, mutta eihän iloisten ihmisten näkemiseen voi koskaan kyllästyä ja taas iloinen puheensorina kuului.

2 kommenttia:

  1. Olipas kiva nähdä... ihanat tunnelmat olit ikuistanut kamerallasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Frida! Oli ilo käydä siellä teillä ja pääsi oikein ihanaan joulufiilikseen. Ihana liike!

      Poista