torstai 12. marraskuuta 2015

Instrumentariumin Heritage-kehykset

Instrumentariumiin on saapunut syksyn uutuutena Heritage-merkin Swarovski kristalleilla koristeltuja silmälasikehyksiä. Meillä oli etuoikeus tutustua niihin Indiedaysin Bloggers´ Inspiration Dayssä ja saimme valikoida oman tyyliset kehykset ja kuvauttaa itsemme ammattilaisella. Tässä postauksessa kolme eri kehysvaihtoehtoa, joita kokeilin.

Minulla on tällä hetkellä ns. hengettömät kehykset käytössä ja olisi taas aika uusia silmälasit, kun ovat jo sen verran naarmuilla ja ei niitä enää uskalla paljon väännellä, kun ovat niin kevyet. Mitäs tuumaatte näistä vaihtoehdoista? Itselläni ei ole koskaan ollut noin voimakkaita kehyksiä, mutta nykyäänhän on muotia, että kehykset näkyvät. 

Vaihtoehto 1. Tämä on oma suosikkini.Vaihtoehto 2. Ei ehkä kuitenkaan ihan minun tyyliäni.Vaihtoehto 3.Heritage brändi kertoo viestivänsä luksusta ja ajatonta tyylikkyyttä. Kehysten muotoilu on saanut inspiraationsa menneiden aikojen klassisesta tyylistä. Nämä kehykset on koristeltu tyylikkäästi Swarovski kristallein.Valokuvat Tim Kiukas

*blogiyhteistyö Instrumentariumin ja Indiedaysin kanssa*

8 kommenttia:

 1. Ensimmäiset on tosi hienot! Sopii sinulle hyvin :)
  Toiset mallit ehkä liian "tätimäiset" ;)

  T. Virpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, että toiset eivät oikein istu. Täytynee käydä Instrussa piipahtamassa ja sovittamassa noita kehyksiä vielä paremmin. Jos vaikka innostuisin ostamaan ne.

   Poista
 2. Kaikissa kehyksissä oli jotain omaa twistiä, rohkea ehkä valitsisi keskimmäisten kehysten mukaan väriäkin. Itse en niin rohkea taida olla. :) Oli kiva törmätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan kiva törmätä pitkästä aikaa ja vielä peräkkäin. Toivottavasti teillä oli oikein kiva gaalailta. Me luovutettiin sitten jo klo 23 ja suunnattiin kotiin :)

   Poista
  2. Jatkojen sijaan mekin lähdettiin kotiin. Oli oikein mukava ilta! :)

   Poista
 3. Näytät upealta! Ykköset on mun suosikit, mutta kyllä kolmosetkin on oikein hyvät. Vaikea valinta. Sopivat sulle niin hyvin. Olipa ihana päivä tänäänkin, kiitos seurasta taas! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana Tuire! :) Oli taas niin kiva päivä Fiskarssissa! Kiitos vielä myös isällesi kyydistä :) Nuo ykköskehykset ovat kanssa omat suosikkini.

   Poista