sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Joululahjaideoita lapsille

 Meillä oli ilo saada Amolta iso kasa syksyn uutuusleluja testaukseen ja tässä teillekin vinkkejä pukinkonttiin. Voitte vaan arvata minkälaisia riemunkiljahduksia meillä tuli kotona, kun avattiin paketti ja kurkattiin mitä se sisälsi. Meillä oli lapsilla ennenaikainen joulu.

  Aloitetaanpas ensin tästä poikapuolesta.


Arvatenkin autot ja varsinkin kauko-ohjattavat autot ovat erityisesti poikien mieleen. Meidän ekaluokkalainen onkin jo useasti aikaisemmin maininnut, että kunpa joulupukki toisi kauko-ohjattavan auton, jolla pääsisi huristelemaan.


Tämä Nikkon Audi R8 olikin aika kiva menopeli ja sillä hurjasteltiin heti olkkarissa. Nikko Audi R8 rata-auton huippunopeus on 8,5 km/h ja lähettimen kantosäde on n. 15 m. Triband kanavavalitsin mahdollistaa kolmen auton kisan samanaikaisesti. Pituutta kilpurilla on 29 cm.USA:n suosituimpia toiminallisia leikkiautomerkkejä oleva Road Rippers sarja on saatavilla nyt myös Suomessa. Tämä Road Ripper Street Beatz auto oli erityisesti pikkuisen mieleen, koska siinä vilkkuu valoja ja jättikokoisista kaiuttimista tulee musiikkiia ja autossa on oikean auto ääni. Aika kovaa se myös lähti kiitämään, joten ei ole kuitenkaan ihan pienille tarkoitettu, mutta noita efektinappuloita on vaan niin kiva painella pikkuisemman mielestä.
My first Scalextric on nimensä mukaisesti lapsen ensimmäinen autorata, joka soveltuu yli 3-vuotiaille. Tämä oli helppo koota ja pysyi myös hyvin kasassa. Rata toimii verkkovirralla ja sen pituus on 256 cm. Tässä meidän pojat jaksoivat istua pitkään ja pikkumies ihaili isoveljensä ajotaitoja. Vähän kun tuo pikkuisin vielä kasvaa, niin saavat pojat yhteistä tekemistä keskenään kisatessaan.


Lautapelejä on aina kiva pelata ja varsinkin kun tulee joulunaika, niin näillä saa kivan yhteisen hetken joululoman keskelle. Tässä Taxi Challenge -pelissä seikkaillaan New Yorkissa ja kisataan kuka on nokkelin taksikuski, joka saa ensin kasaan 100 dollaria työvuoronsa aikana. Pelilaudalla liikutaan noppaa heittämällä. Oman jännityksen peliin tuo niin sattuma- kuin taktiset kortit. Kullekin pelaajalle on hauskat pelihahmonsa. Peli on tarkoitettu 2-6 pelaajalle ja ikäsuositus on 6+. Peliaika on 20 m+. Tämä peli pakataan ehdottomasti joululomalle mukaan mummolaan.Sitten siirryttään tyttömäisemmälle saralle. Baby Born jutut pitävät vaan edelleen pintansa ja meillä ainakin Baby Born on ollut ahkerassa käytössä, kunnes neitokaisesta tuli vähän rampa. Nimittäin lapset saivat revittyä siltä toisen käden ja jalan irti, joten valitettavasti nyt ei pystytä esittelemään tätä ihanaa Baby Born hevosta ja mekkoa nuken kera. Ehkäpä joulupukki tuo uuden interaktiivisen Baby Born nuken meille, jotta päästään taas hoivaleikkeihin ja ratsastamaan ihka uudella yksisarvisella ja pukemaan keijupuku päälle.Tämän syksyn uutuutena Baby Born seikkailee taianomaisessa Wonderland-keijumaailmassa. Baby Born Wonderland mekkoon syttyy kauniit valot, kun sitä koskee. Pakkaukseen kuuluu vaaleanpunaisen keijumekon lisäksi tiara, siivet sekä kengät. Keijumaailmaan kuuluu myös tämä Baby Born nukelle tarkoitettu yksisarvinen, jossa on valo ja äänitoimintoja. Paketin mukana tulee myös satula, suka, hiuskoristeita sekä tarra-arkki, jolla voi koristella vielä hevosta lisää. Meillä ainakin tunnuttaan liimaavan tarroja lähes joka paikkaan.
Lalaloopsy Super Silly Party on virkattu pehmonukke, joka sopii vaikka myös söpöksi unikaveriksi. Meidän 6 v tytöllä ainakin on vielä välillä unikaveri vierellään silloin kun pelottaa. Lalaloopsy tuoteperheeseen kuuluu monta erilaista nukkea, josta varmaan löytyy mieleinen. Lalaloopsy-nuket olivat alunperin räsynukkeja, jotka heräsivtä henkiin taianomaisesti, kun viimeinen ommel oli ommeltu. Jokaisella nukella on oma persoonallisuus, joka peräisin siitä kankaasta, mistä nukke on tehty.


 Näitä leluja myynnissä mm. ainakin hyvin varustelluissa tavarataloissa kuten esim. Stockmannilla, Citymarketeissa sekä Prismoissa. Valikoima voi vaihdella myymälöittäin. Tarkemmin näet jälleenmyyntilistauksen täältä klik.


*blogiyhteistyö*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti