maanantai 16. marraskuuta 2015

Kohti Köpistä


Kiva viikonloppu takana. Perjantai meni TradeTrackerin järjestämässä gaalaillassa ja lauantai pääsin nauttimaan Fiskarssin tunnelmasta bloggareille suunnatulla koko päivän reissulla. Monta ihanaa uutta ihmistä tulikin taas tavattua. Fiskarsista tuloilaan sitten myöhemmin ihan oma postauksensa. Sunnuntaina otettiinkin sitten hieman rauhallisemmin ja leivottiin pipareita, käytiin shoppaileassa ja kotoiltiin rennosti.

 Kiireinen viikko myös tuloillaan, kun kauan odotettu Köpiksen päiväreissu olisi edessä huomenna tiistaina hyvän ystävättäreni kanssa, työmatkallakin pitäisi piipahtaa ja Turun suunnallakin pitäisi poiketa. Köpiksen lennot varattiin jo kesällä joulushoppailuja ja Tivolin joulumarkkinoita ajatellen. Markkinat avautuivat nyt viikonloppuna, joten kiva päästä sinne fiilistelemään. Eipä ole ennen tullutkaan käytyä tuolla joulun aikoihin, joten kiva nähdä tanskalaista joulumieltä. Lähtö on heti aamulla klo 7, joten herätys klo 3 ei olekaan sitten enää niin mukavaa ja paluu yöllä kotiin. Tämä vielä menettelisi, mutta kun sitten ke aamuna on myös herätys klo 5, kun pitää lähteä ajamaan työmatkalle, joten tällä viikolla ei sitten paljon nukuta näinä alkuviikon päivinä, mutta kyllähän sitä energiaa aina kummasti jostain vain löytyy. Nukutaan sitten ensi viikonloppuna noita univelkoja kiinni.


Kotiin on pitänyt laittaa jo hieman jouluista tunnelmaa mm. näiden porojen muodossa. Vielä joulun punainen saa odottaa, mutta kyllähän ne tontut on pakko kohta kaivaa esille ja muutakin punaista. Eihän sitä voi jouluna ilman punaista olla, vaikka harakka onkin ja rakastaa kaikkea kimaltelevaa ;)

Kuullaan taas loppuviikosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti