torstai 26. marraskuuta 2015

Ensimmäiset piparitJokos teillä on ruvettu leipomaan joulupipareita? Meillä aloitettiin jo parisen viikkoa sitten, kun sain inspiraation piparkakkutalon leipomiseen omilla kaavoilla. Siinä sivussa sitten jäi taikinaa sen verran yli, että saatiin aika monta pipariakin leivottua ja koristeltua. Tosin aika moni pipari päätyi syötäväksi, ennen kuin ne ehdittiin koristella.


Vitsit, kun on aina niin pimeää, että kuvistakin tulee todella huonolaatuisia. No ei voi mitään, kun ei tuota aurinkoa vaan pahemmin näy taivaalla ja on aina pimeää kun pääsee töistä kotiin. Kuten kuvista näkyy, meidän 1,8 kk taaperokin oli innoissaan leipomushommissa mukana. Tosin taisi mennä tuota taikinaa enemmän suuhun kuin uuniin. Piti jo ihan toppuutella, ettei tule masu pipiksi.Tällaisista osista meidän piparkakkutalo sitten rakentui. Talo onkin jo itseasiassa valmis, mutta palaillaan siihen sitten myöhemmin. Aikaste romanttinen Hannun ja Kertun talo siitä sitten tulikin. Hih, mitäs muuta sitä voikaan olettaa.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Meillä olisi samat puuhat pian edessä 2-vuotiaan kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina <3 Onhan tuo lasten kanssa leipominen ihan kivaa touhua, vaikka aika suttaavaa onkin ;)

   Poista
 2. Onpa kauniita pipareita ja todella somia pikkuapureita:) Joulupipareita en ole vielä leiponut, mutta aikomus olisi ensiviikolla!
  Ihanaa joulunodotusta teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ihanaa joulunodotusta ja hyvää ensimmäistä adventtia sinne päin! :)

   Poista