maanantai 23. marraskuuta 2015

Gamardenin luonnonkosmetiikkaa + lukijatarjous

Minulla on ollut nyt käytössäni Gamardenin luonnonkosmetiikkaa, jonka juuret juontavat Lounais-Ranskaan. Olen tykännyt tuotteista ja niiden hinta-laatusuhde on kyllä kohdillaan. Koko Gamardenin ihonhoitosarja on luomusertifioitu. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä raaka-aineita eikä allergisoiviksi osoittautuneita aineosia. Luonnonkosmetiikassa kaikki aineosat ovat luonnonmukaisia ja erityishuomion kohteena on tuotteen koko elinkaari sekä ihmiseen että luontoon.


Gamardenin Prés-age-sarja on tarkoitettu erityisesti aikuiselle iholle, koska se uudistaa ja korjaa ikääntymisen merkkejä. Prés-age Soin Jour Et Nuit päivä- ja yövoide on täyteläinen ihoa kiinteyttävä, kirkastava ja uudistava hoitovoide nimenomaan ikääntyvälle iholle. Itse käytän tuotetta myös yövoiteena.


Gamardenin Nutrition Intense kasvonaamio on täyteläinen rauhoittava, ravitseva ja kosteuttava naamio kuivalle ja ärtyneelle iholle. Erittäin tervetullut lisä talvelle.


Gamarden Hygiene Douceur hellävärainen puhdistusmaito ja kasvovesi sopivat kasvojen puhdistukseen ja meikinpoistoon. Puhdistusmaito puhdistaa tehokkaasti myös vahvan meikin sekä sopii herkälle silmänympärysiholle. Kasvovesi on alkoholiton ja auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon. Hygiene Douceur -sarjan hoitavat raaka-aineet edesauttavat ihon pintasolukon uudistumista, ärsyttämättä, kuivattamatta tai ohentamatta sitä. 

Gamardenin sarjasta löytyy myös ravitseva Nutrion Intense huulipuikko, joka kosteuttaa ja hoitaa huulia hellävaraisesti. Huulipuikon hylsy on biohajoavaa maissitärkkelystä. Näitä meillä kuluukin oikein urakalla, kun ollaan oikeita huulirasvojen suurkuluttajia pikkuneidin kanssa. Tätä onkin turvallista käyttää myös perheen pienimmät, kun tietää, että siinä ei ole mitään synteettisiä kemikaaleja, jotka päätyisivät huulilta elimistöön. Garmardenin luonnonkosmetiikan tuotteita on myynnissä Elonaturan nettikaupassa, jonne pääset tästä. Elonatura on ranskalaista luonnonkosmetiikkaa ja luontaisia ravintolisiä maahantuova yritys. Valikoimaan  kuuluu myös Holistica-merkkinen 100 % luontainen ravintolisäsarja, jonka kukin tuote on kehitetty huolella, elimistön kokonaisvaltaisuus ja moninaiset yhtäaikaiset kemialliset prosessit huomioiden. Tuotteiden tarkoituksena on tähdätä kokonaisuuksien tasapainottamiseen ja elimistön luontaisen parannuskyvyn vahvistamiseen eikä vain yhden oirekuvan hoitamiseen.

Omegaline on kylmäpuristettua purasruohonsiemenöljyä ja luontaista E-vitamiinia sisältävä ravintolisä. Purasruohonsiemenöljyn sisältämä gammalinoleenihappo (GLA) ja luontainen E-vitamiini tasapainottavat ihoa sisältäpäin suojaten, kosteuttaen ja vahvistaen sitä. Omegaline on myös tehokas stressi-ihon rauhoittaja. Otinkin itselleni tämän nyt talviajaksi käyttöön, koska kärsin kuivasta ja hieman atooppisesta ihosta ja toivon tämän tuovan pakkaskeleille vähän apua ihon kutinaan.

Ultra D-sium on puolestaan 100 % luontainen ja kasvisperäinen D-vitamiini-magnesiumvalmiste. Magnesium vahvistaa ja edistää D-vitamiinin imeytymistä ja toisaalta vaikuttaa mm. luuston, hermoston ja lihasten hyvinvointiin. Valmisteen D-vitamiini on saatu oluthiivast aja magnesiumin lähteenä on puhdistettu merivesi. Meillä koko perheen aamun rutiineihin kuuluu napata D-vitamiinilisä.


Lopuksi vielä kiva uutinen. Elonatura tarjoaa blogini lukijoille kaikista verkkokaupan ostoksista -20 % alennuksen koodilla kristalli. Sieltä saa kivoja lahjoja myös pukinkonttiin. Verkkokauppaan pääset tästä.

2 kommenttia:

  1. Gamarden tuotteet on ihania. Ehdoton oma lempparini on sarjan misellivesi, jota pitää olla aina kaapissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos vinkistä! Tuota en olekaan vielä kokeillut. Pitääkin laittaa vinkki korvan taakse :)

      Poista