sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Indiedaysin Inspiration Day


Lauantaina vietettiin taas Indiedaysin Inspiration Dayta sekä illalla Blog Awardseja Halloween teemalla. Olipas taas kiva nähdä niin paljon muita blogituttuja ja kuvaaminenkin jäi vähän puolitiehen, kun jäi aina suustaan kiinni tuttuja nähdessään eikä sitä järkkäriä jaksanut niin sitten enää kassista edes kaivaa. Jonkun kuvan ehdin räpsimään heti sisään tullessamme ja sitten kamera pysyttelikin tiukasti laukussa.
Päivätilaisuuden jälkeen suuntasimme muiden blogisiskojen kanssa etkoille Mintun mustaa- blogistin kauniiseen asuntoon ja sieltä juhlat jatkuivat ravintola Tigerissa Blog Awardeissa, jonne suuntasin ystävättäreni kanssa. Pukukoodina oli Haunted Circus Halloweenin kunniaksi ja pitihän sitä vielä tässäkin iässä keksiä jotain teemaan sopivaa. Niinpä meikäläisestä kuoriutui itse viheliäinen piru. Selässä oli punaiset siivet, sarvet päässä, hiilihanko kädessä ja mustat hanskat kädessä, jossa oli punaiset pitkät glitterikynnet, jotka muuten olivat sitten aikaste hankalat ihan käytännössä, kun ei niillä voinut tehdä yhtään mitään. Hauskaa oli, vaikka viheliäinen Nukkumatti kävi heittämässä aimo annoksen unihiekkaa silmille puoliltaöin ja oli pakko suunnistaa kotia kohden. Ei sitä turnauskestävyyttä enää ole juuri ollenkaan. Oi niitä aikoja, kun jaksoi joskus hillua valomerkkiin asti. Nyt jo tuo, että pääsee klo 1 nukkumaan, vie jo ihan voimat ja seuraavana päivänä ihan töttöröö.


Kiitos kaikille ihanille blogisiskoille! Oli taas todella mukava nähdä!

3 kommenttia:

 1. Hihii, kiitos kivasta seurasta! Kyllä mahtoi kanssamatkustajat ihmetellä meitä kahta kummajaista bussissa - itse SheDevil ja Rokkistara!

  Hei seuraavaan kertaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo olihan se varmaan näky :) Kivaa oli taas kerran ja ensi kertaa odotellessa. Äkkiähän se aika menee ja kohta ollaankin keväässä :)

   Poista
 2. Hei! Oli kiva ohimennen tutustua Indiedays-päivätapahtumassa - ja bongasin sinut ainakin Instrun-poseerauskuvista ;) Itse kirjoittelen tätä fengshui-aiheista blogia: myfengshuilife.blogspot.fi

  VastaaPoista