sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Häätunnelmia


Meillä viikonloppu sujui häähumussa, kun ystäväpariskunta meni naimisiin. Eilen juhlittiin ja tänään onkin sitten toivuttu koitoksesta. Tässä iässä kun tämä toipuminen kestää jo vähän pidempään, kun tuo turnauskestävyys on aika heikonlainen nykyään ja jo pelkkä valvominen tekee tehtävänsä, muutamasta lasillisesta puhumattakaan. Hääjuhlia vietettin Helsingin Kalastajatorpalla, jonka puitteet ovat kyllä kohdillaan. Harmi vaan, että hääpäiväksi osui aika kylmä ja sateinen keli eikä oikein ulkona tarjennut istua ja katsella maisemia. Melkeinpä parisen viikkoa ollaan saatu nauttia auringosta ja lämmöstä ja nyt sitten saatiin tuo sadepäivä, mutta hääpari sai kuitenkin toisensa kelistä huolimatta.


Kiva kun tuli taas tälle mekollekin käyttöä. Ostin tämän mekon vähän yli vuosi sitten Jenkeistä ja olin kahden vaiheilla, että ostanko sitä ollenkaan, mutta onneksi tuli hankittua, kun kyllä välillä näille juhlamekoille sentään tulee käyttöä.




Alkuruoka tarjottiin buffetista, jossa oli tarjolla mm. häräntartarleipiä, siianmätimoussea ja sushia. Pääruokana oli peuranfilettä, joka tarjoiltiin suoraan pöytiin. Jälkiruokana oli mahtavan tuhti hääkakku.






Hih, meikäläiselle sitten lennähti tämä hääkimppu. Sattui tulemaan suurinpiirtein jalkojen juureen, jota olihan se sitten poimittava talteen. Nyt se sitten ilahduttaa meillä maljakossa, mutta ihan vinkkinä uteliaille, että ei niitä häitä kyllä meille tule ;)


Mahtavaa uutta viikkoa kaikille! 

10 kommenttia:

  1. Siis etteks te oo virallinen pari...???
    Terkuin utelias naapuri
    ps. Kyllä tuo kimppu on enne...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, juu on noita kimppuja ennenkin tullut tänne suuntaan ja silti ei tule häitä ;) Blondi ei kato ymmärrä vihjeitä ;)

      Poista
  2. Ja miksei tule kyselee entinen työkaverisi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, nyt täällä yksi miettii kuumeisesti, että kukas entinen työkaveri :) Mielestäni ihan hyvä näin ja en katso naimisiinmenoa oikein omaksi jutukseni.

      Poista
  3. Aivan ihania kuvia, ja kaunis olet. Mekkosi on aivan ihana, onneksi et jättänyt sitä kauppaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Tiina <3 Onneksi tosiaan tuli tuo mekko ostettua silloin joskus, kun ei ollut edes kallis. Suomessa kun saa aina pulittaa ihan hirveästi tuollaisista mekoista ja tuossa oli kyllä hinta-laatusuhde kohdillaan.

      Poista
  4. Ihanan kimpun sait. Sehän sopii mekkoonkin! Ja onpa kaunis tuo kakku. Häät on niin mukavia juhlia, että valvomisvaivat kestää mielellään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika harvoin nykyään noita häitä vaan on, joten täytyy ottaa kaikki nyt tosiaan irti. Kimppu on tosiaan tosi kaunis ja vieläkin tosi hyvä. Vitsit, että tuo kakku oli kyllä hyvää ja oikein sellaista ihanan suklaisen tuhtia.

      Poista
  5. Häät ovat ihania juhlia. Mekkosi on todella kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi <3 Onneksi tuli mekolle käyttöä ettei tartte kaapissa pölyttyä :)

      Poista