lauantai 2. huhtikuuta 2011

7 tunnustusta minusta


Sain
Sisustusassari-blogista kivan tunnustuksen. Kiitoksia! :)

Tunnustuksessa pitää paljastaa 7 asiaa itsestään ja antaa sitten eteenpäin. Tässä tulevat tunnustukset:
1) Olen aika perso makealle ja syön yleensä jokaisen ruoan jälkeen jotain makeaa.

2) Rakastan kauniita vaatteita. Tosin viime aikoina se on keskittynyt lähinnä lastenvaatteisiin.

3) Olen elämäni aikana juonut vain yhden kupillisen kahvia ja olen päättänyt, että enempää en edes juo :)  Vihreä tee on suosikkini.

4) Pidän kaikenlaiseseta käsillä näpertämisestä. Elämäni aikana olen harrastunut mm. kutomista, savitöitä, posliinimaalausta, huonekalujen entisöintiä sekä lyijylasitöiden tekoa. Haaveena olisi kokeilla joskus myös mm. kuvanveistoa.

5) Olen juuri siinä ammatissa, josta pienestä pitäen haaveilin. Tosin nyt olen hoitovapaalla, mutta kyllähän se työelämä sitten taas kutsuu.

6) Olen erittäin kärsimätön. Kaiken pitäisi tapahtua heti.

7) Blogini nimi viittaa oikeaan etunimeeni :)

Laitan tämän tunnustuksen eteenpäin seuraaville:

Hannikselle toukokuun tytto -blogiin sekä
Nonnalle apinalandia -blogiin

3 kommenttia:

 1. Hip hei, kiitos kiitos :-)

  Huomasin vasta nyt sun kirpparihankinnat! Voihan vitsi. Onko ne Akselista vai Vihreästä kädestä? Hitsin hyviä löytöjä! Mä en koskaan löydä mitään noin hyvää. Tosin oon käynyt vain kerran Akselissa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos täältäkin!

  Taidan jatkaa noiden paljastusten tenttaamista tiistaina! Ja heti täytyy ryhtyä miettimään, mitä itsestäni pajastaisin...

  VastaaPoista
 3. Hannis: Akselistahan ne on ja osuin juuri paikalle kun myyjät toivat noi tavarat. Näin tekee parhaimmat löydöt. Aukaisin myös suuni pienen purjeveneen kohdalla sopivasti ja myyjä kertoi tuovansa seuraavana päivänä tuon jätti-ison purjeveneen myyntiin. Kerroin hänelle, että minä ostan sen mielelläni ja sovittiin seuraavaksi päiväksi treffit kirppikselle ja purjevene löysi uuden omistajan heti. Ostaja ja myyjä olivat tyytyväisiä :) Oli muuten aika sovittaminen, että saatiin tuo purjevene mahtumaan autoon, vaikka farkun takaluukku oli ihan tyhjä. Onneksi olin tajunnut jättää tuplavaunut kotiin silloin. Lapset istui sitten takapenkillä purjeet päässä kun jouduin tunkemaan sen takaluukun kautta yli niiden puolelle :)

  Nonna ja Hannis: Jäänkin mielenkiinnolla odottamaan teidän paljastuksia :)

  VastaaPoista