perjantai 22. huhtikuuta 2011

Kaikkea pitää kokeilla!

Hmm...mitenköhän tätä uutta tuttavuutta kuvailisi?! Maku ei ole mikään makuhermoja hivelevä saatikka ulkonäkö. Vähän niin kuin noita-akan myrkkysoppaa, jos saa suoraan sanoa. Sopii siis hyvin pääsiäiseen :)

Löysin tämän pienen purkin vahingossa Stockkan herkusta ja päätyi ostoskoriin lähinnä siinä olevan tekstin takia. Kyseessä on Forsmanin Luomu vihreä tee Matcha organic. Purkin kyljessä oleva teksti kertoi seuraavaa: "Perinteisin menetelmin valmistettu vihreä luomuviljelty seremoniatee, jossa vihreän teen ominaisuudet runsaimmillaan; antioksidantteja, katekiineja ja mineraaleja moninkertaisesti verrattuna tavalliseen vihreään teehen. Vihreän teen L-teaniini lisää henkistä vireyttä ja vähentää stressiä. Matcha on myös erinomainen juoma laihdutusta tukemaan."

Tee sekoitetaan 1/2 tl n. 2 dl 80 asteiseen veteen ja sekoitetaan lusikalla tai vispataan. Eli tässä teessä juodaan myös itse lehdet, jotka ovat ihan jauhoa. Tee säilyy parhaiten pakkasessa.

Toivottavasti tämä on hintansa väärti. Pakkauksessa on 40 g ja hinta oli 8,29 € eli kilohinta on mukavat 207 €.

Täällä nyt sitten vain odotellaan mun henkisen vireystason nousua niin, että kohina käy ja stressistä ei ole tietoakaan. Jos tulee aivan outoja postauksia, niin laitetaan ne tuon teen syyksi ;)

Mukavaa pääsiäisen jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. No kyllä tuon hintasella teellä täytyy ressit hävitä... :D

  VastaaPoista
 2. Kun on noin hyvät vaikutukset, niin ei sen niin väliä vaikka ei ihan herkulta maistukaan.

  Olen muuten huomannut, että teessä erikoiseen makuun tottuu pikkuhiljaa. Varsinkin kun kyseessä ovat yrttiteet.

  Katsotaan mitä tuo tee sulle tekee!

  VastaaPoista
 3. No johan on tee! Kyllähän sitä juo vaikka mitä myrkkyä, jos noin hyvät vaikutukset on :)

  VastaaPoista
 4. Vielä täällä odotellaan teen vaikutuksia :)

  VastaaPoista