sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Virvon varvon...

Ihana päivä tänään takana pikku hiiri virpojan kanssa :) Ollaan taas mummolassa käymässä ja päätettiin lähteä kokeilemaan virpomisonnea. Ekaa kertaa oltiin pikku miehen kanssa virpomassa ja hyvinhän se sujui 2 -vuotiaankin kanssa (joka kuitenkin pian jo 3 vuotta).

Nämä virposvitsat koristeltiin eilen. Väriä olisi ehkä saanut olla hieman enemmän, mutta nyt tuli tuollaisia hempeitä kun kaapista ei löytynyt muita tarvikkeita.
Hiiripuku haettiin lainaksi serkun tytöltä ja hyvinhän se sopi myös pikku miehelle. Olin ihan yllättynyt miten hyvin hän antoi meikata viikset ja puki puvun päälle. Yleensä kaikkea pitää vastustaa, mutta tämä meni ihmeen kivuttomasti.

Ja löytyihän se hiirulaisen häntäkin, jota piti tietysti vähän maistella :)


Ja saalis näkyy tässä. Pari seuraavaa päivää ollaankin sitten sokerihumalassa.

Lopputulema; väsynyt mutta onnellinen hiirulainen, iso kasa karkkia ja hyvä mieli :) Ensi vuonna sitten uudestaan ja pikku neiti myös mukaan!

11 kommenttia:

 1. Mahtava saalis kertynyt hiirulaiselle! Meille ei eksynyt yksikään virpoja, eikä myökään innostuttu 2v kanssa lähtemään... Jospa ens vuonna sitten niin ois sitten tyttökin jo touhussa mukana! :)

  Mukavaa pääsiäisviikkoa teille!

  VastaaPoista
 2. Olipas söpö hiirulainen. Ja mikä saalis:)
  Meillä virpomiset on vasta edessäpäin -ensi lauantaina.

  VastaaPoista
 3. Söpö hiirulainen :) Ja hieno saalis! Meillä tytöt kävi samoilla hommilla tänään ja kyllä on herkkuja riitänyt. Äitikin pääsi osingoille ;) Mukavaa uutta viikkoa teille!

  VastaaPoista
 4. Voi ihana R!!! Tooosi söpö :-) Hekotan täällä tolle sokerihumalajutulle, hih.

  VastaaPoista
 5. Vau mikä saalis ja tosi upee puku!

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kaikille yhteisesti mukavista kommenteista :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kutsusta tänne kristallin hohtoon)
  oi kuinka suloinen pikku hiirulainen kyllä vaan pian kori täyttyi suklaamunista! Kyllä vaan ilo oli molemminpuolista, niin virpojalla kuin virvottavilla)
  kauniit sulat!
  Hyvää alkavaa päivää teille!

  VastaaPoista
 8. Cia ja Sirkka: kiva kun eksyitte tänne sivustolle ja liityitte lukijaksi ja samoin muutkin uudet lukijat. Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista