maanantai 25. huhtikuuta 2011

Luonto herää talviunestaan

Oi ihanuus! Kyllä se kesä tulee sittenkin. Ihana huomata miten luonto on herännyt talviunestaan.
Ensimmäiset sinivuokot pilkistävät jo
Meillä pääsiäisen vietto meni mökillä keittiöremontin merkeissä ja jatkuu edelleen. Palailen siihen projektiin sitten myöhemmin kuvien kera tai siis jos siitä tulee esittelykelpoinen ;). Mökillä oli ihana huomata kevään vai pitäisikö jo todeta kesän merkkejä, kun ilma on jo näin ihanan lämmin.Toivottavasti teillä on ollut ihanan leppoisa pääsiäinen. Meillä ehkä voi todeta samaa. Meillä nimittäin pääsiäisen saldona oli:
 - keittökaappien kasaamista ja seinien maalaamista mökillä tyyliin tehtiin purettiin, tehtiin purettiin...
- yksi korjaamolle hinattu auto. Autoni sanoi sopimuksen irti mökkitiellä :(
- autoliikkeissä juoksemista (päätin, että nyt tuo nykyinen auto menee kyllä vaihtoon)
- Ikeassa juoksemista (varmaan ainakin 3 kertaa ja huomenna täytyy mennä taas heti kun aukeaa. Tämän jälkeen en ehkä suosittele Ikean keittön hankkimista)
- porkkanamuffinssien tekoa ja tuli todettua, että valkosuklaa yhtenä raaka-aineena kuorrutteessa ei ole hyvää tai siis ei ainakaan minun makuuni. Täydellisen porkkanakakun metsästys siis jatkuu. Kerron teillekin kun se löytyy.
- risukranssien väsäämistä
- tädin luona vierailua


Käytiin ihastelemassa myös serkun hevosia mökin naapurissa

Kaikkea sitä ehtii noin monen päivän aikana. Ja voi kamaluus! Unohdin ihan remontin keskellä syödä mämmiä. Täytyykin heti mennä korjaamaan se virhe ja kaivaa mämmi jääkaapista esiin. Vielähän on virallisesti pääsiäinen. Lämmintä viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. OMG: Siis ei se auto voinut taas tehdä samaa... Mä en usko! Voi luoja, kuin on huono tuuri sen kanssa.

  VastaaPoista
 2. Mulla oli kans tarkoitus tulla valokuvailemaan sinivuokkoja sinne lähiseuduille, kun löysin viime vuonna aivan uskomattoman apajan. (Joka tietty ihan salainen :-D)

  Toivottavasti pääset huomenna kertsiin!

  VastaaPoista
 3. No arvaa vaan pääsenkö huomenna. Vakaa aikomus oli tulla, mutta auto tuolla telakalla Turussa ja sitten kävi ilmi mökin keittiötä rempatessa, että ne Ikean uuni + keittotasot ovat valovirralla ja meidän mökillä pitäis olla voimavirralla, joten huomenna niitä sitten Raision Ikeaan vaihtamaan. Saas nähdä saako vääntää kättä niiden kanssa niiden vaihdosta kun paketti aukaistu. Kukaan myyjistä ei luonnollisestakaan kertonut meille, että ovat tuollaisia kodinkoneita :(

  VastaaPoista
 4. Erityiskiitokset sinivuokkojen kuvista, enhàn minà tààllà niità pààsisi nàkemààn jollei ystàvàllinen kanssabloggaaja laittaisi kuvia :)
  ihanaa :)

  Mikà ihme on valovirta???

  VastaaPoista
 5. Anna: kiva jos kuvat lämmittivät mieltä :) Toi valovirta on kai termi tuolle normaalille virralle ja voimavirta kait 320 V tai jotain tuonne päin. Saatiin asiat jo selvitettyä kun isäni ei tiennytkään, että saa yhtä hyvin tuohon voimavirtaan kytkettyä nuo ns. valovirralla toimivat laitteet :)

  VastaaPoista
 6. Joo tosi paljon làmmittivàt :) ja nyt blondikin ymmàrsi vàhàn tota virtajuttua :)

  VastaaPoista