tiistai 26. huhtikuuta 2011

Pienestäkin voi tulla hyvä mieli

Niin monessa blogissa vilahtanutta Lambi rakkausruno wc-paperia päätyi sitten meillekin. Kiva lueskella noita siellä veskissä istuskellessa. Pienestä asiastakin voi tulla hyvä mieli ja päivän piristys.

Alla muutama otos teksteistä muidenkin iloksi jollei ole vielä omaan kotiin noita eksynyt. Meillä menossa jo kolmas paketillinen niitä.

Mitäköhän ne seuraavaksi keksii? Yksi hyvistä keksinnöistä on kyllä puoliarkkia olevat talouspaperit. Juuri sopivia paloja meidän lapsiperheelle mm. suun pyyhkimiseen. Ei mene hukkaan niin paljon paperia.
Näihin sydämellisiin terveisiin!

Cride

6 kommenttia:

 1. Heippa! Tulin vastavierailulle blogiasi ihastelemaan :) Kaikkea mielenkiintoista ja kaunista löysinkin, joten pitää vielä ajan kanssa käydä uudelleenkin.

  Tuo vessapaperi on tosiaankin hauska idea! Ja vessannekin näyttää tyylikkäältä. Olen nimittäin juuri rempannut meidän vessaa ja lattia vielä mietityttää. teidän vessan laatta näyttää tosi kivalta.

  Iloista vappuviikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Minä kanssa istuskelen ja lueskelen noita runoja. Sitten saa kelata rullaa takasinpäin, kun huomaamattaan on vetänyt pari metriä ;)

  Puolikkaista arkeista samat ajatukset kuin sulla! :)

  Toivottavasti voinnit alkavat olla jo suht normaalit. Mahatauti ei ole kiva vieras :(

  VastaaPoista
 3. Ompas kivan näköistä vessapaperia, en ihmettele vaikka vessassa viihtyisikin kauemmin :)

  VastaaPoista
 4. Moikka,
  mäkin oon sortunut ostamaan samaista paperia. En katsonut ostaessani hyllynreunasta hintaa, josko oliskin paljon kalliimpaa ku tavallinen...

  VastaaPoista
 5. Siis ihanaa vessapaperia! Mahtaakohan sitä edes käyttää :)

  VastaaPoista
 6. IidaEmilia: kiva kun tuli poikkeamaan. Iloista vappuviikkoa myös teille!

  Mia: joo mulle käy kanssa samoin, että yhtäkkiä huomaa, että lattialla on iso kasa paperia vedettynä rullasta :)

  Heli: lisää tuota vessaviihtyvyyttä :)

  FanniAuroora: mäkään en tutkaillut, että maksoiko se paljonkin enemmän. Todennäköisesti hieman, mutta tuskin kuitenkaan maltaita.

  Marika: niin mäkin aluksi ajattelin, että raskiiko käyttää, mutta kyllähän se meillä meni ihan jokapäiväiseen käyttöön. Tuo jotenkin kivan piristeen veskiin.

  VastaaPoista