lauantai 9. huhtikuuta 2011

Uusia mekkoja pikku neidille

Taas tämä äippä sortui kun näki kivoja mekkoja. Kuten yhdesta aikaisemmasta mekko postauksesta ilmenee, meiltä ei ihan heti noi mekot lopu kesken. Mikäköhän noissa mekoissa oikein viehättää?

Kaikki tämän postaukset mekot löytyivät Lindexiltä. Yllä oleva mekko oli niin ihanan vintagea :) Hinta 19,95 €.
 Tämä Hello Kitty tunika tarttui myös mukaan samalta reissulta. Otin sen verran ison koon, että se toimii tämän kesän mekkona ja ensi kesänä menisi vielä leggingsien kanssa tunikana. Hinta 12,95 €.

Ja ei kahta ilman kolmatta. Tämäkin Bamse tunika oli niin söpö :) Menee kanssa nyt vielä mekkona. Hassua huomata, että kun tämän tunikan otti vauvojen puolelta kokoa 86, niin hinta oli 9,95 €, kun taas isompien tyttöjen puolelta koko 86 oli taas 14,95 €. Niinhän tuo vaatebisnes vaan hinnoittelee tuotteet. Mitä isompi, niin hinta nousee. Ehkä sitä kangastakin sitten menee enemmän tai jotain.
Niin ja pieni mainospläjäys. Lindexillä oli menossa kampanja kun lähetät viestin tiettyyn numeroon, niin saat paluuviestinä tekstarin, joka oikeuttaa 25 prosentin alennukseen lastenvaatteesta. Tekstari on ilmainen ja oli aika monta päivää voimassa eli voi käyttää useastikin...ymmärtääkseni :)

Niin ja lopuksi vielä mainittakoon, että tämän postauksen mallin kasvot ovat tarkoituksella vähän epäselviä :) Oli muuten aika haastavaa saada liikkuvasta mallista jonkin sortin kuvaa, jossa olisi ollut ok ilme, vaate näkyisi ja ettei kodin sotkut näkyisi taustalla. Ehkä olisi pitänyt siivota ennen kuvien ottoa...hih! :)

4 kommenttia:

 1. noi tunikat on tosi sòpòjà! ja ymmàrràn tàysin noi kuvaamisvaikeudet, samassa veneessà olaan... mà otan vàlillà 10 kuvaa samasta tilnateesta, joista usein kaikki ovat aivan kelvottomia!

  VastaaPoista
 2. Ihana mallineiti siellä varvasta heiluttelee! Kivoja mekkoja! On tosiaan hinnoittelu hieman pielessä, kun noin paljon eroaa vauvojen ja tyttöjen puolella!

  VastaaPoista
 3. Ihania mekkoja ja ihana blogi..Jäin lukijaksi..Tervetuloa minun blogiini lukijaksi katselemaan suurperheen elämän menoa ja sisustusta http://meidanperheessa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kommenteista.

  Anne: Kiva kun tulit lukijaksi. Kävin kurkkaamassa jo blogissasi ja jäin lukijaksi elikkäs kuulumisiin :)

  VastaaPoista