tiistai 19. huhtikuuta 2011

Pääsiäismunien askartelua


Vihdoin ja viimein pääsin askartelemaan nämä munat, jotka ovat odottaneet tekijäänsä jo monta viikkoa. Pääsiäistähän ei voi viettää ilman munia. Sehän olisi vähän niin kuin joulu ilman joulukuusta.


Munat ovat muovisia askartelukaupan munia. Kestävät käsittelyä huomattavasti paremmin kuin oikeat kananmunat ja 20 sentin hinta kappaleelta ei ole myöskään paha. Maalasin niihin nukkekodin maaluksesta yli jääneellä maalilla ensin pohjan ja sitten vähän koristelua ja strasseja. Laitoin muniin ensin kuvassa näkyvät koukut, mutta totesin, että kivemman näköisen saa laittamalla nauhan kiinni suoraan kuumaliimalla. Rusetit ovat vielä laittamatta ja osa munista vielä koristelematta, mutta ehkä saan ne aikaiseksi ensi pääsiäiseksi :)Ja tältä meidän munapuu näyttää tällä hetkellä. Koivunlehdet ovat jo ihanasti auki ja tuovat väriä.


Ja tässä vielä mistä kaikki lähti. Nyt on oksissa jo lehdet ja munat lisääntyneet.8 kommenttia:

 1. Kaunis munakoivu! :) Itelläni on maljakossa tuomen oksia, en oo ennen niitä sisälle tuonut, kukkiikohan ne maljakossa??? Toivotaan. Lauantaina kävin hakemassa ja niissä oli ihan onnettomat silmut niin nyt jo lehteä pukkaa! Äkkiä ne lähti vaikka aattelin ettei tuu mitää :)

  VastaaPoista
 2. Ihana munapuu!

  Tehtiin tänään kerhossa myös noita munia decoupage-lakan avulla. Täytyykin kuvata mun versiot...

  Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Aivan upea munapuu!

  Mukavaa pääsiäistä! :)

  VastaaPoista
 4. Senni: kyllä voivat hyvinkin kukkia. Ainakin kuulemma kirsikan ja omenapuun oksat kukkivat sisälle tuotaessa.

  Nonna: olikas kerhossa paljonkin porukkaa? Kiva nähdä sitten sun blogista, että minkälaisia tuli :)Oliko sielläkin noita muovimunia vaiko ihan oikeita? Oliko muuten puhe, että mitä seuraavalla kerralla tehdään?

  Anniina: kiitos.

  ja samoin hyvää pääsiäistä kaikille myös

  VastaaPoista
 5. Meitä oli neljä ja oltiin keskenämme, kun M oli kipeä. Leppoisaa siis! Tehtiin ihan oikeista kananmunista, jotka joku oli tyhjentänyt valmiiksi. Kuvattu on, joten näet sitten... Seuraavalla kerralla varmaan uusia tuulia! =)

  VastaaPoista
 6. Minä olin myös tänään siellä yksi neljästä, tuli kivat decu-lakkamunat. Nauhat vaan puuttuu... Ihania sä olet kyllä tehnyt! Ihana myös, kun voit pitää tuota koivua sisällä. Mulla ei kestä nenä.

  VastaaPoista
 7. Ihania nuo munat ja tuo koivu munineen :D
  Itse ostin laiskana prismasta valmiita keltaisia munia pajunoksiin roikkumaan, nekin on kyllä ihan kivoja :)

  VastaaPoista
 8. Nonna ja Hannis: aikaste rauhallista sitten teillä ollut kerhossa. Mä olen nyt tääl Turkkusess ja rementoidaan meidän möksän keittiötä. Puuh! Kiva nähdä mitä sitten keksitään pääsiäisen jälkeen kerhossa.

  Heidi: juu meilläkin osa noista munista on ostettu valmiina :)

  VastaaPoista