torstai 7. huhtikuuta 2011

Kumpi vai kampi?

Kumpi vai kampi vaiko molemmat on nyt tämän mamman mielessä :) Kävin eilen hulluttelemassa Stockkan Hulluilla Päivillä ja kaikkeahan sitä taas tarttui mukaan.

Tämän shoppailureissun jälkeen tuli pieni dilemma kun en nimittäin osaa päättää, että kumman näistä puvuista ottaisin pikku miehelle. Ongelmansa kullakin ja onneksi minun ei ole ihan hirmu iso kuitenkaan tällä hetkellä.

Ostin aikaisemmin jo Lindexiltä tämän takin (29,95€). Housut myytiin erikseen. Takki muistuttaa erehdyttävästi Ticket to Heavenin kuosia. Kuosi on vettä hylkivää, ei vedenpitävä.

Hulluilta päiviltä ostin sitten vielä tämän puvun hintaan 44,90 €. Tämäkään ei ole täysin vedenpitävä eli kunnon sadeasu tarvitaan silti vaikka lukeekin rainwear by Ticket. Reima Tecin vedenpitävyys on kuulemma n. 10.000 luokkaa kun taas tuon Ticketin on 5.000.

Meidän pikku mies on menossa elokuussa ekaa kertaa tarhaan ja en oikein tiedä, että kuinka paljon noita ulkoiluasuja oikein pitää edes olla. Pärjääkö yhdellä + sadeasu? Tekis niin mieli ottaa myös ainakin tuo Lindexin takki vielä, mutta onkohan kahdella ulkotakilla sitten loppujen lopuksi käyttöä?
Väritykseen sopiva sadeasu Hulluilta Päiviltä
Ticketin valintaa kyllä puoltaisi se, että varmaan parempi laatuinen ja jälleenmyyntiarvo säilyy paremmin, jos sattuu vielä olemaan siinä kunnosa käytön jälkeen. Järki siis puhuisi Ticketin puolesta, mutta sydän kallistuu Lindexin takin puoleen.....olipas tämä oikein syvällinen postaus taas tänään ;)

Niin ja sain juuri kuulla, että niitä tänään myyntiin tulleita Green Gaten astioita olis vielä Stockkalla....vähän polttelis jalkojen alla, että lähtiskös sittenkin hakemaan niitä vaikka eilen vakaasti päätin, että EN mene.

5 kommenttia:

 1. Pidä molemmat :D ticketin puku on ihanan ohut esim. kesän tuulisiin/viileisiin päiviin.
  Meillä on ollut noita ticketin pukuja ja koululaistyttö sai ekana päivänä housut polvista rikki kun taas Manulla kesti puku ihan hyvänä, tosin ei ollut pihapukuna käytössä.
  Onko teillä haalaria syksyksi? itse laittaisin vielä 2-vuotiaalle haalarin päiväkotiin, se on helpoin :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että saan tukea molempien pitämiseen :) sitä haalaria kanssa mietin, mutta en ole oikein löytänyt vielä sopivaa. Kaikki 98/104 tuntuu jo olevan kaksiosaisina. Talvipuku ehdottomasti haalariversiona. Sitten mietin kanssa, että pitääkö olla joku talvihaalarin ja tuon kevyen ulkoilupuvun väliltä ns. välikausihaalari, jossa olisi joku ohut fleecevuori. En kyllä tiedä onko niitä edes.

  VastaaPoista
 3. Päiväkodeissa käytetään muuten kuriksia, vaikka lapsella olisi Reimatec, eli siinä mielessä ei niin ole väliä, onko sateenpitävä vai vettä hylkivä...

  Ihania molemmat!

  VastaaPoista
 4. Kiva kun jätit kommentin blogiini niin osasin tulla vastavierailulle. Kiva blogi sinulla! Kirjauduinkin lukijaksesi:)

  Molemmat ovat ihania!

  VastaaPoista
 5. Kyllà minàkin pitàsin kaksi :) jos olisi ihan pakko valità, niin kahdesta vielà kivempi on toi tummapohjainen eli lindexin.

  VastaaPoista