lauantai 14. toukokuuta 2011

GANTia hamstraamassa

Pikku neidille taas lisää värisuoraan.
Sorruin taas! Mitään ei oltais tarvittu, mutta taas tämä äippä vähän intoutui shoppailemaan Gantin ysmyssä. Lähinnä keskityin tuohon lastenvaate puoleen, mutta kyllähän sieltä itsellekin jotain tarttui mukaan. Väkeä oli taas talo täynnä ja puolisentoista tuntia siellä sai vierähtämään ihanan hikisessä ilmassa.

Pikku neidin värisuora. Tummansininen huppari perityi pikku mieheltä neidille ja vaaleanvihreä on aikaisempia ostoksia.
Pikku miehen hupparit aikaisemmilta kerroilta.
Ja eikös se niin mene, että mitä pienet edellä, sitä isot perässä vai mitenkäs se menikään :) Täytyihän äipänkin hankkia sopiva logohuppari, kun lapsukaisilla ja iskälläkin on.

Tämän näköinen perhe kun liikkuu, niin helppo tunnistaa. Tulkaa moikkaamaan vaan rohkeasti ;)
Meillä on kohta koko värisuora kasassa näitä Gantin huppareita. Nyt löytyi aloituskuvassa oleva söpö vaaleansininen logohuppari. Pikku neidille vielä hieman iso, mutta kasvaahan tuo neiti siihen sitten joskus. Nyt ei enää yhtään logo hupparia meille, kiitos :) Minulla on se paha tapa, että jos jotain kivaa tulee eteen niin ostan sen kaappiin odottamaan kasvua ja arvatenkin sinne unohtuu joskus sitten ihan uusia vaatteita ja muistan ne sitten vasta kun ovat kasvaneet jo koon ohi.

Tämä äippä rakastaa punaisia poikien paitoja, joten taas tarttui yksi punainen T-paita mukaan näiden capri farkkujen seuraksi.

Yllä mainittuihin capreihin sopii kuin nakutettu nämä tennarit.

Tämä paita voitaisiin pukea pikku miehen tuleville 3 -vuotis synttäreille näiden ruskeiden Gantin sammareiden kera.
Tämä vaaleansininen slipooveri löytyi nyt. Sopii kivasti näihin aiemmin ostettuihin vaaleisiin Gantin housuihin.
Tällä kertaa ostokset keskittyivät enemmän tuohon pikku miehen vaatepuoleen kun neidin vaatekaappi pursuaa yli äyräiden jo ja ei oikein ollut mitään suoraan säväyttävää.

Nämä tulivat pikku neidille hupparin lisäksi. Merihenkinen paita sopii hyvin valkoisten Gantin caprien kanssa, jotka ostettu jo kanssa aiemmin.
Olisi kiva nähdä mitä löytöjä muut ovat tehneet Gantin ystävänmyynnissä. Taidankin aloittaa surffailun jos nämä blogit taas toimisivat. Oli muutoin aikamoinen pelästys aamulla, kun blogger ilmoitti, että blogiani ei ole enää olemassa ja nimikin on vapaana rekisteröitäväksi. No onneksi nyt taas toimii.

9 kommenttia:

 1. No on upeita löytöjä kerta kaikkiaan täällä!! Meilläkin tykätään niin noista huppareista :)

  VastaaPoista
 2. Mä jätin ton sitten tosiaan väliin ja säästin varmaan aika monta satasta :-) On vaan aina niin huikeat löydöt ja alet! Kävin sen sijaan shoppaamassa Prismassa :-))

  VastaaPoista
 3. Joo aika monta satasta olis kyllä jäänyt säästöön, jollei tonne olis taas mennyt. Mitään ei oltais oikeasti tarvittu, mutta silti piti vaan mennä :)

  VastaaPoista
 4. Ihania löytöjä olet tehnyt!Meinasin lähteä, mutta en sitten jaksanut, kun Tammisaaresta on matkakin... Täytyykin kysyä, jos seuraavaksi ostoilla (myyn meidän kaupassa lasten Gantia) pääsisi taas vilkaisemaan mitä ysmyiltä on jäänyt. Silloin ei vaan kehtaa kovin kauaa pönkiä pinoja, vaan nopeasti jotain mukaan. Mutta kokemuksesta voi sanoa, että muutamassakin minuutissa löytää :o)

  VastaaPoista
 5. Heippa,

  Nyt ekaa kertaa pääsin tänne sinun blogiisi ja liityin heti lukijaksi.
  Jään seurailemaan kirjoituksiasi. : )

  Vitsi mitä ihania huppareita..meiltä löytyy tasan yksi. Harmi että nämä ystävänmyynnit on niin kaukana..: /

  VastaaPoista
 6. ihania juttuja olet löytänyt :)
  meiltä löytyy myös noita logo huppareita hurjan monessa värissä :)

  VastaaPoista
 7. Pirjo: aikahan ryysis tuolla oli taas kerran, mutta aina sieltä tekee löytöjä.

  Martze: joo eihän noi ysmyt ole oikeastaan kuin melkeinpä Pääkaupunkiseudun iloja. Kiva kun löysit tiesi tänne ja liityit lukijaksi.

  Jessica: Kiitos. Kiva, että joku muukin on hurahtanut noihin logo huppareihin, ettei tunnu niin hölmöltä kun niin monta :)

  VastaaPoista
 8. Meiltä löytyy kans paljon Gant:ia. Tykkään kovasti!
  Mistä noista ysmyistä tietää missä on ja milloin? Olisin ollut just hesassa koko viikon, harmi!!

  VastaaPoista
 9. Christina: Viidakkorummun kautta tieto kulkee yleensä hyvin. ysmyt ovat yleensä pari kertaa vuodessa. Harmi, että nyt missasit. Ehkä ensi kerralla pääset sinne ryysikseen kanssa :)

  VastaaPoista