lauantai 21. toukokuuta 2011

Lintsillä kiva päivä

Tänään oli jännä päivä lapsukaisilla. Ekaa kertaa Lintsillä ja jännityshän oli tietysti kova. Kivaa kun mies oli saanut kutsun Lintsin yksityistilaisuuteen, jonka johdosta kaikki laitteet olivat ilmaisia klo 10-13. Ihan kaikkia pienten lasten laitteita ei ehditty käydä mutta hyvin kuitenkin.
Laitoin tähän postaukseen joitakin otoksia meidän reissusta. Käsittelin kuvat vanhan näköisiksi eli jatkoin vähän tuota kuvankäsittelyohjelman harjoittelua. Välillä nyt siis tämän näköisiä kuvastuksia.
 Nyt taidan siirtyä sohvalle löhöämään mukavan aurinkoisen päivän jälkeen. Grilli on kuumana ja kohta alkaa makkaran, maissin ja muiden kasvisten grillaus. Halloumia salaatin kera olisi myös tarjolla. Nam! Ehkä tästä intoutuu vielä lauantai saunaankin.


Niin ja täytyyhän tuota lottopottia kohta jännittää. Laitoin juuri lottorivin sisään. Peukut vaan pystyyn! Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Mukavan näköinen päivä teillä ollut!
  Nautinnollista lauantai-iltaa! :)

  VastaaPoista
 2. Onpas teillä ollut hauska päivä :)

  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Näyttää kivalta päivältä ja kivat kuvat!

  VastaaPoista
 4. Senni, Tarja ja Anni: kiva kun laitoitte kommenttia :) Oli tosiaan kiva päivä ja aurinkokin vielä paistoi. Mikäs sen parempaa.

  VastaaPoista