sunnuntai 29. toukokuuta 2011

3 -vuotis synttärit

Huh, nyt tämä mamma on ihan voipunut. Ollaan juhlittu nimittäin kolme päivää pikku miehen 3-vuotis synttäreitä. Perjantaina päivällä oli 8 kotiäippää kaffittelemassa 14 lapsen kanssa. Voitte kuvitella, että aika vilske talossa. Lauantaina oli sitten sukulaisten ja kummien vuoro ja sunnuntaina kaveriperheiden. Ihanaa, että juhlat ovat nyt onnistuneesti ohi ja talo vielä yhtenä kappaleena lasten touhujen jäljiltä.

Lahjoja tuli taas kasapäin. Pikku miehen lahjalistalla oli mm. Lauri kilpa-auto juttuja, vene peräkärryineen ja pyörä. Kaikkea muuta kivaa tuli myös. Täytyykin ihan ajan kanssa käydä ne läpi kun itsekään ei enää muista mitä kaikkea tuli.

Tässä vähän otoksia synttäreistä.

Day 1


Nämä vaahtokarkkipuput näin joskus jossain blogissa, mutta valitettavasti ei ole enää muistissa, että missä ne olivat. Olivat aika menestys lasten keskuudessa. Laitan niiden teosta vaikka erikseen postauksen.


Autokakun koristelun tein voin ja tomusokerin sekoituksesta, joka on värjätty pastaväreillä. Hieman vielä hakusessa noiden värien käyttö. En meinannut uskoa, että väriä oikeasti riittää todella pieni määrä. Näin auton ikkunoista tuli sitten oranssit vaikka piti tulla alunperin keltaiset :) No mutta harjoittelu tekee mestarin...toivottavasti!
Synttärimenu
Day 2

Lauantain synttärikakkuna oli Mikki kakku. Alunperin suunnittelin, että pursotukset olisivat olleet keltaiset, mutta perjaitai iltana ei ollut enää voimia lähteä sekoittelemaan eri värejä kun kermakin meinasi loppua kesken ja kaupatkin olivat jo kiinni. Onneksi kuitenkin juuri ja juuri riitti 1,2 litraa kermaa. Kakun päällä kakkukuva, jotka ovat mielestäni tosi käteviä, vaikka tosin maistuvat ihan pahvilta ja aika paljon E-aineita niissä taitaa olla.

Tämä uusi pyörä taisi olla paras synttärilahja.
Pikkusisko ihastelemassa uusia autoja veneineen.
 Day 3
 Nyt kyllä uni maittaa meille kaikille. Sen verran ottaa voimille tuo kolme päiväinen juhliminen. Väsynyt mutta onnellinen mamma täällä lähettää kaikille terkut! :)

8 kommenttia:

 1. No kyllä teillä on nyt sitten juhlittu oikein urakalla. Ja mamma totta totisesti ansaitsee nyt vähän huilia! Antaisivatkohan lapset sinulle uusien lelujen tutkimisen tiimellyksessä vähän "omaa" aikaa!?!

  Komean pyörän sankari sai. Kunhan vaan vielä tulisi ne pyöräilykelit...Niitä odotellessa;)

  Mukavaa ja rentoa viikkoa teille! Kohta on kesäkuu<3

  VastaaPoista
 2. No johan teillä on ollut touhukas viikonloppu. Myöhästyneet onnittelut äijälle! Ja olet sinä väkrännyt kovasti! Hienot tarjoilut!

  Mukavaa sateista maanantaita! Omituinen viikko, kun ei ole kerhoja!

  VastaaPoista
 3. Niin ja kiitos viimeisestä! :)

  Mulla on nyt sitten se oma blogi. Kunhan vaan saan sen kunnolla vauhtiin...Tervetuloa kurkkimaan! :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia :) Olet kyllä ollut tosi viitseliäs ja ahkera ja järjestänyt ihania juhlapäiviä! Nyt voit kyllä hyvällä omallatunnolla laiskotellakin ;) Mukavaa viikko teille!

  VastaaPoista
 5. Kamomilla: kiitos myös teille viimeisestä. Nyt saa vähän sentään huilia tohinan jälkeen. Jippii! Vihdoin ja viimein sait sen oman blogin pystyyn. Tuun heti katsomaan :)

  Nonna: kiitos. Tosiaan ihan outoa kun ti eikä ke ole kerhoa.

  Virpi: kiitos ja mukavaa viikkoa myös teillepäin.

  VastaaPoista
 6. Ihan parhaita nuo vaahtokarkkipuput! Taidan itsekin kokeilla niitä seuraavilla lastenkutsuilla :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanat tarjottavat!Noita vaahtispupuja täytyy kyllä väkertää meillekin seuraaviin bileisiin:)

  VastaaPoista
 8. Marika ja Cia: ne vaahtispuput oli kyllä ehdoton ykkönen. Vaatii ehkä vaan pientä kärsivällisyyttä niiden väkertäminen, mutta lopussa kiitos seisoo :)

  VastaaPoista