torstai 5. toukokuuta 2011

Hetki aikaa...

Hello kaikille! Kiirettä on taas pitänyt ja ei ole paljon koneen äärelle ehtinyt. Olisi niin ihana saada istahtaa oikein kunnolla ja lukea muidenkin blogeja ihan rauhassa. Yleensä nämä käynnit ovat sellaisia pikavisiittejä ja eikä paljon ehdi kommentteja laittaa kenellekään. Nyt on vielä hetki hiljaista täällä talossa kun lapset ovat päiväunilla. Odotan vaan, koska yläkerrasta kuuluu ÄITIII. No siihen asti näpyttelen äkkiä jotain :) 
Jotenkin nämä valkoisissa syvennyslaatikoissa olevat nallet olivat niin söpöjä, että oli pakko laittaa ne ostoskärryihin. Kiva kun vielä löytyi molemmille lapsukaisille omat. Mielestäni 6 euron kappalehinta ei ollut myöskään paha.
Tänään tuli taas käytyä kirppiksella järjestelemässä myyntipöytää taas kuntoon. Eipä se kauaa taida olla siisti, kun ihmisillä on se paha tapa, että tuote heitetään vaan takaisin mihin sattuu eli myyntipöytä näyttää sotkuiselta alta aikayksikön. Samalla siistimisreissulla tarttui (yllätys yllätys) taas jotain mukaan, joista muutama kuva.

Nämä tulevat sitten pikku neidin huoneeseen kunhan se joskus vain saadaan aikaiseksi. My Room kyltti löytyi kirppikseltä jokunen aika sitten.
Koska pikku neidillä on jo oma kylttinsä, niin täytyyhän pikku miehen huoneeseen saada myös joku kyltti.
Näitä pehmoja me ei oltaisi kyllä tarvittu yhtään enää lisää, mutta jotenkin itse olen hurahtanut noihin Disney -juttuihin. Nyt meidän isompi Minni hiiri sai pienemmän kaverin neljällä eurolla. Tällä Minnillä on ihanan kimalteleva vaaleanpunainen mekko, joka ei valitettavasti näy kuvassa.
Tämä peitto ei ole kirppikseltä, vaan viime Jenkkireissulta. Mallailin sitä vähän pikku miehen sänkyyn ja napsin muutaman kuvan. Oli muuten aika vaikea saada siitä siedettävää kuvaa kun peiton pinta on satiinimaisen kiiltävää ja aina valo heijastui siitä hassusti ja peitto näyttää hirveän ryppyiseltä, vaikka se ei sitä ole. Saatte nyt sitten tyytyä tähän kuvaan. Ehkä sitten parempia sitten kun se on oikeasti pikku neidin huoneen sängyssä.

Hei, meidän talossa on vieläkin hiljaista. Painan äkkiä julkaise teksti -nappulaa, niin ehdin vielä surffaamaan muidenkin sivuja :)

 

6 kommenttia:

 1. OI miten herkkiä juttuja olet hankkinut! Kyllä nyt neidin passaa!

  Tulehan lauantaina käymään meidän pihakirppiksellä!

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja olet onnistunut löytämään. Kirpparit on hauskoja, kun koskaan ei tiedä minkä jutun kanssa sieltä kävelee ulos :) Mä tein yks päivä hyviä kesävaatelöytöjä meidän pienimmälle rinsessalle ja voi hitsi ku tuli hyvä mieli :)

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi, miten kivoja juttuja oot löytänyt! Ja kivasti esille laittanut myöskin.

  VastaaPoista
 4. Voi ihanuus, mitä löytöjä olet tehnyt!

  VastaaPoista
 5. Hei, saako udella mistä löysit nuo nallekehykset? Aivan kauhean suloisia. :)

  VastaaPoista
 6. Nonna: Viitsitkö laittaa vielä sen teidän tarkan osoitteen mun sähköpostiin kristallinhohtoa@gmail.com niin löydän perille :)

  Virpi: sehän se yksi viehätys varmaan onkin, kun ei koskaan tiedä mitä sieltä löytää.

  Senni ja Tarja: kiitos :)

  Mimmu: Nallekehykset olivat Akselin kirppikseltä Mankkaalta. Valitettavasti niissä ei ollut mitään valmistajaa. Itse en ollut koskaan tuollaisia nähnyt.

  VastaaPoista