maanantai 16. toukokuuta 2011

Hello Kitty askartelua pikkuneidille


Olen viime aikoinan oikein urakalla innostunut askartelemaan kaikenlaista. Olen duunaillut mm. nukkekotia, maalannut siihen kalusteita (jotka vielä tosin työn alla), tehnyt risukransseja, huovuttanut sekä koristellut eri juttuja decoupage servettitekniikalla. On niin ihana vaan näpertää kaikenlaista ja vielä ihanempaa olisi jos siihen löytyisi myös kunnolla aikaakin. Jostain välistä sitä aikaa yrittää aina pihistää.

Pitäähän Hello Kitty tarjottimella olla myös Hello Kitty astiat.
 Käymme aina tiistaisin seurakunnan mammakerhossa askartelemassa. Tai siis äidit askartelevat ja lapset leikkivät toisella puolella seurakunnan henkilökunnan kaitsemina. Oikein odottaa aina tuota ti aamua, että pääsee taas näpertämään jotain ja juomaan teen rauhassa. Tosin liian nopeasti tuo 1 1/2 tuntinen aina menee. Nämä puulaatikot olivat lojunneet vuosikausia kaapissa ja nyt vihdoin ja viimein keksin niille käyttöä. Kalustemaalia vaan pintaan ja sitten koristelemaan. Maalausten päälle on vedetty vielä suojalakka, että kestää myös pyyhkimisen.
Pikku neidille Hello Kitty henkareita, jotka on tehty serveteistä decoupage lakalla/tekniikalla. Henkarit ovat Ikeasta lasten henkereita ja hinta taisi olla viidelle henkarille 2,95 €. Valitettavasti en löytänyt mitään pikku miehelle sopivan kokoista servettikuviota, jotta hän olisi saanut myös omat henkarinsa, mutta etsintä jatkuu yhä.
 Tässä postauksessa joitakin Hello Kitty tekeleitä, joita olen askarrelut kerhossa. Kokeilin myös vähän kuvankäsittelyohjelmaa. Vielä on vähän hakusessa sen käyttö.
Niin ja onnittelut vielä Suomelle hienosta suorituksesta...pitihän tänne loppuun nyt jotain vielä laittaa  kun koko päivä sitä on hehkutettu :)7 kommenttia:

 1. Tulin vastavierailulle ja täältähän löytyikin kiva blogi, jään heti lukijaksi. Ihania askarteluja olet tehnyt! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja hello kitty-tavaroita!
  Ihan outo tuo servettitekniikka mulle=/

  VastaaPoista
 3. Siis mahtavia juttuja olet tehnyt :) Ihania :)

  VastaaPoista
 4. Blogissani ois sulle jotain... :)

  Ihania Hello Kitty juttuja!

  VastaaPoista
 5. Christina: kiitos ja kiva kun liityit lukijaksikin :)

  Jarna: tuo servettitekniikka on todella helppoa. Tarvitaan vain decoupage lakkaa (saa askarteluliikkeistä) ja servettejä. Leikataan haluttu kohta servetistä ja otetaan ns. kaikki takapaperit pois. Kuva laitetaan haluttuun kohtaan ja lakkaa päälle ja vähän allekin, että kuva tarttuu.

  Marika: kiitos :)

  Senni: kiitos :) Täytyykin ruveta miettimään, että mitä tunnustuksia sitä laittaisi.

  VastaaPoista
 6. Hienoja juttuja! Nuo lippaat olivat supersöpöjä!

  VastaaPoista