maanantai 2. toukokuuta 2011

Kyllä mulle kelpais!

Kyllä mulle kelpais tällainen mökki, jos tuota nyt enää mökiksi voi kutsua. Kyseessä on Sarah Richardsonin kesämökki, jonka kuvia ihastelin jokunen aika sitten. Sarahin talo -sarja pyörii nelosella aina arkipäivisin klo 14 ja taitaa olla jo uusintakierros menossa. Harmi kun niin monta kertaa olen unohtanut katsoa sen, kun osuu aina päiväuniaikaan ja siinä nukutusprosessissa ei yleensä ehdi telkkarin ääreen.


Tämä ja yläkuva ovat olohuoneesta
Telkkarista tuli jokunen aika sitten tämä hänen kesämökkiään koskeva remppausprojekti ohjelma. Ei voinut kuin huokaista kuinka ihana mökistä tuli. Uskomattoman kauniit maisemat myös mökin ulkopuolella. Toivottavasti tämä Sarahin kesämökki -sarja tulisi vielä uusintana.


Nämä kolme yläkuvaa ruokahuoneesta vai mikäs tuo dining room nyt sitten suomeksi onkaan :)Ja nämä kaksi yläkuvaa loungesta. Sille en nyt keksi suomeksi vastaavaa termiä
  
Tämä wc on hieman tyylikkäämpi kuin meidän mökin ulkohuussi. Mutta ei taida vetää vertoja ulkohuussin tunnelmalle, vaikka siellä peppua välillä vähän paleltaakin talvella ;)

Laitan jatkossa tänne blogiini kuvia myös muista hänen sisustamista kohteista, joten pysykää ns. kanavalla :)

7 kommenttia:

 1. Nelosen nettitv:ssä ruutu.fi on ainakin katsottavissa tuo sarja. Itse olen seuraillut sitä sieltä, pystyy paremmin katsomaan silloin kun itselle sopii. :)

  VastaaPoista
 2. Samoin, kelpais tännekki=)
  Voihan vietävä, mutta upeita kuvia!!
  Kyllä oma mökki tuntuu niin nukkavierulta, niin nukkavierulta!!!

  VastaaPoista
 3. TOi Sarah on sellainen Kanadan lahja sisustusmaailmalle - sillä on lisäksi Desing Inc -ohjelma, jossa yks mies mukana. Muistelen että Suomessa myös näkynyt nimellä Sisustustiimi. Mä tuijottelin näitä Sarahin ohjelmia ruutu nenässä kun asuttiin Kanadassa - siellä HGTV, joka syöttää 24/7 sisustus- ja remppaohjelmaa. Tosi kiva ollut huomata, että nyt nää näkyy myös Suomessa. Aivan huippuja!!!

  VastaaPoista
 4. Mukava kun piipahdit blogissani niin löysin tänne.
  Voi, ompas kaunis "mökki". Itse ehdin seurailla todella vähän telkkaria, täytyisikin laittaa ohjelma kovalevylle niin voisi illalla lasten nukahdettua katsella rauhassa.

  VastaaPoista
 5. Minnu: kiitos vinkistä. Täytyykin katsoa sieltä. Juuri tänään nyt näin Sarahin talosta yhden jakson.

  FanniAuroora: älä muuta viserrä. Sama vika Rahikaisella :)

  Hannis: Vitsit, kun täälläkin olis tuollainen sisustuskanava. Niin no onhan meillä jopa T.i.l.a -ohjelma. Voi voi!

  Olivia: kiva kun ennätit vastavierailulle ja jätit kommenttiakin :)

  VastaaPoista
 6. Sarahin sisustukset ovat ilo silmälle, niin kauniita ja käteviä! Moderni kotikaan ei näytä paljaan kalsealta vaan kutsuvalta. Minulla on tallessa sarjan osia, ja niihin palaan aina uudelleen!

  VastaaPoista
 7. Kelpais! =)
  Myös tuo Hanniksen mainitsema kanava olis aika kiva..

  VastaaPoista