lauantai 14. toukokuuta 2011

Tyttöjen ilta


Tämän postauksen teko nyt vähän kesti kun blogger on tainnut jumittaa vähän kaikilla ja postauksia hävinnyt jonnekin bittiavaruuteen. Toivottavasti tulevat takaisin kuitenkin. Nyt tuntuu olevan jotain häikkää kuvien lisäämisen kanssa. Saas nähdä onnistuuko tämä nyt.


Meillä oli ns. tyttöjen ilta torstai iltana vai pitäisiköhän tässä iässä sanoa jo, että naisten ilta ;) Ei mitään pidemmän kaavan mukaista, mutta kiva käydä ulkona pitkästä aikaa hyvien kavereiden kera. Postista nimittäin koloahti taas kutsu ravintola Teatterin vip iltaan ja olihan sinne taas ihan must mennä. Kyseisen ravintolan vip -kortti on tainnut olla jo ainakin kymmenen vuotta ja sitkeästi olen pysynyt vielä vip-kortin haltijana vaikka kortin käyttö on nykyisin tosi vähäistä, mutta ihan kiva, että silti kortti kolahtaa postilaatiikkoon joka vuosi. Eniten nykyään kortilla on käyttöä ravintola Salutorgerissa ja Töölönrannassa, jossa sunnuntaibrunssi on kaksi yhden hinnalla. Brunssilla käydäänkin säännöllisen epäsäännöllisesti.


Oli taas kiva pällistellä julkimoita, joita noissa vip tilaisuuksissa yleensä on aika liuta. Taitaa seuraavassa 7 päivää lehdessä taas olla kuvia. Finger food tarjoiluna Teatterissa oli mm. macaronseja (mitenköhän tuo kirjoitetaan), toast skågen siianmädillä, manchego juustoa hillon kera sekä parsaa ilmakuivattuun kinkkuun käärittynä ja tietysti rutkasti ilmaista juotavaa. mm. rosekuoharia, olutta, siideriä, viiniä sekä pari erilaista boolia. Sillähän ne ihmiset saa viihtymään. 
Kaulaketju ja ranneketju isoilla valkoisilla helmillä Snö of Sweden sekä Lovelinks ranneketju, jonka olen saanut lahjaksi mieheltäni. Ihan hyvällä maulla valittu...siis miehen valinnaksi :) Samaan sarjaan sain vielä kaulakorunkin.
Tähän postaukseen otin joitakin hassuttelukuvia ennen kutsuille menoa. Vaatteista ja koruista räpsin muutaman kuvan enemmänkin omaksi iloksi. Näitä kuvia ei kannata ottaa niin vakavasti ;)

9 kommenttia:

 1. Kuulostaapa kivalta välillä tuollainen irtiotto! Kiva laittautua silloin tällöin...

  Ihania koruja, erityisesti tuo jossa on mustaa mukana!

  Mukavaa viikonloppua! Ihanaa kun tämä blogger taas toimii!

  VastaaPoista
 2. Kaunis nainen ja kauniita kuvia :) Mukavaa viikonlopunjatkoa sinne!

  VastaaPoista
 3. Nonna: nyt taitaa tämä blogger onneksi toimia, vaikka osa kommenteista taisi ainakin kadota bittiavaruuteen. Kiva tosiaan välillä laittautua jonnekin. Nykyään niin harvoin kuitenkaan käy missään ulkosalla.

  Marika: kiitos ja mukavaa viikonlopun jatkoa teille molemmille!

  VastaaPoista
 4. Ihanan iloisia kuvia sinusta =)
  Ja voihan vietävä mitä ihania vaatteita olet ostanut teen lapsille tuossa edellisessä postauksessa!! Ja ne kengät, ihan mielettömän upeet!!

  VastaaPoista
 5. Voi juku, tuollaiset pienet irtiotot on just niitä parhaita. Kivoja kuvia sinusta :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 6. FanniAuroora: Kiitos. Mustakin ne kengät oli niin söpöt :)

  Anniina: kiitos :)

  Virpi: näin on. Ei tarvitse olla mitään pidemmän kaavan mukaista, vaan pienempikin riittää nykyään ja silti väsytti aamulla.

  VastaaPoista
 7. Hienoja kuvia! Kuulosti mukavalta illalta. Kävin täällä jo aikaisemminkin mutta kiireellä. Nyt klikkauduin lukijaksi ja uudestaan tullaan! :)

  VastaaPoista
 8. PiiaS: Kiitos ja kiva kun tulit uudelleen ja liityit lukijaksi :)

  VastaaPoista