torstai 21. heinäkuuta 2011

Äipän uusi paita osa 2

Nyt kun tuota omaa vaatettani koskevaa postausta ei ihan tyrmätty, niin siitä intoutuneena päätin tehdä vielä toisenkin :) Paita on itseasiassa hyvin samantapainen kuin aikaisemminkin esitelty paita, jonka näet täältä. Tässä paidassa hieman pidemmät hihat ja etumuksen kukkien tilalla pitsiröyhelöä.

Tämä paita, toppi ja skinny farkut löysivät tien sydämeeni Lontoon Hollisterista, joka kuuluu Aberocrombie & Fitchin ketjuun.  Olisin voinut ostaa kyseisen kaupan tyhjäksi. Niin ihania vaatteita, mutta toi meidän isäntä takoi hieman järkeä päähän ja ostosten teko pysyi jotenkin kurissa. Korut Snö of Sweden, kello Guess.


Tässä postauksessa nyt siis oikein kunnon kuvapläjäys paidasta kyllästymiseen asti :) Niin ja tirkistelijöille tiedoksi, ei vilahtele rintsikat vaan alla oleva toppi :)Tällaista tällä kertaa :) Moikkelis moi vaan kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihana paita a niin oli myös tuo edelinen. Joku se vaan löytää, itse olen tosi huono ostelija :( Pitäisi varmaan kysyä aina ihmisiltä, että MISTÄ, kun näen jonkun kivan ;)

    Neiti oli muuten saanut tosi kivan näköiset kengä!!

    VastaaPoista
  2. Mia: kiitos kiitos :) Niinhän se taitaa olla, että jos lähdet jotain oikein ostamalla ostamaan ja etsimään, niin mitään ei löydy. Yleensä ne vahingossa löydetyt ostokset ovat parhaita.

    VastaaPoista