tiistai 19. heinäkuuta 2011

Pikkuneidin uudet kengät

Lontoon tuliaisten esittelyä taas täällä :) Nämä uudet Peppa Pig possukengät olivat kiva löytö Lillywhites nimisestä urheilukaupasta. Olivat vielä pienessä alessakin.

Pikku neidillä oli ihan kivat kesäsandaalitkin jo olemassa, mutta minä onneton olen onnistunut hukkaamaan toisen kengän. Tultiin möksältä kotiin ja kassissa ei ollut kuin yksi kenkä. No ajattelin, että se on jäänyt sitten möksälle, mutta eipä sitä sielläkään ollut. Mihin lienee joku pikku kätösistä sen piilottanut, mutta ei ainakaan vielä ole tähän päivään mennessä löytynyt. Yksi kenkä siis edelleen karkuteillä.


Kenkien kanssa sovitettiin ekaa kertaa Ralph Laurenin hihatonta mekkoa ja hyvinhän se passasi päälle.Nämä kengät löytyivät puolestaan Stokkan - 50 prosentin alesta. Jotenkin niin söpöt, että oli pakko ostaa ne pois 15 eurolla.
Nyt ei sitten tarvitsekaan ostaa kesäkenkiä vähän aikaan.

Kenkäterkuin!

2 kommenttia:

  1. Heippa! Ihanat noi possukengät :-) Muuten meillä kans sama juttu, yksi crocs kadonnut. En löydä mistään. Voi olla, että on jossain puskassa pihalla, mutta tarve olis just nyt!

    VastaaPoista
  2. Hannis: heh, noita mystisiä kenkävarkaita on näköjään enemmänkin liikkeellä :) Oli ilmeisesti ihan kiva Köpiksen reissu?

    VastaaPoista