maanantai 25. heinäkuuta 2011

Apuva!


Voehan vitsit! Ei pitäis tällaisen poropeukalon mennä koskemaan tuohon aloituskuvaan kun nyt en saa sitä enää millään sopivaksi ja nyt sitten blogger vielä ilmoitti, että "Valitettavasti olet ylittänyt valokuvien lataamiskiintiön" eli en saa vanhaakaan kuvaa enää laitettua takaisin.

Älkää siis ihmetelkö tuota aloituskuvaa. Ehkä tästä joskus saan sen muutettua sopivaksi, mutta siihen asti mennään tuolla, sorry lukijat :)

Osaiskos muuten joku vähän fiksumpi bloggerin käyttäjä neuvoa, että minkä kokoiseksi tuo aloituskuva kannattaa muokata ja mistä hiivatista tuon blogin otsikon saa pois näkyvistä kun haluaisin laittaa oman otsikon kuvaan kuvankäsittelyohjelmalla tai että sen sais edes siirrettyä keskelle kuvaa kun menee aina vain tuonne vasempaan laitaan? Niin ja haluaisin tuon blogin taustavärin valkoiseksi, mutta eipä se anna sellaista vaihtoehtoa.

Niin ja mistä tuon alatunnisteen kunkin tekstin alle saa näkyviin, joissa mainitaan että nämä ehkä kiinnostavat myös eli näyttää kuvakkeen kera vanhoja tekstejäsi? Toivottavasti joku nyt ymmärsi mitä tarkoitin :)

Ei muuta kuin, että nyt menee hermot näitten kanssa.....Kauheella vaivalla ensin teet uuden aloituskuvan ja sitten kaikki menee ihan sekaisin :) Koettakaa kestää!

LISATTY klo 18.45: Kiitos kaikille auttajille. Joo tosiaan piti ostaa näköjään tuota lisätilaa kuville, että sai ladattua tuon aloituskuvan. Enpä tuotakaan tiennyt, että tuossa on joku kiintiö ja sen jälkeen muuttuu maksulliseksi. Täytynee jatkossa näköjään ruveta pienentämään kuvia, jotta tila ei heti lopu. Oliskos kellään vinkkiä, että miten pienennys onnistuu helpoiten myös poropeukalolta? Niin ja jos joku osaisi auttaa vielä siinä, että miten tuon aloituskuvan blogin otsikon saisi pois jos niin haluaa? Kiitollisena vinkeistä!

Tässä postauksessa oleva kuva piti laittaa alunperin aloituskuvaksi, mutta sitten näköjään mieli muttui kesken kaiken ja sinne päätyikin nyt näkyvissä oleva kuva. Aika pitkännäköinen vaan tuli siitä. Ehkä pitänee vähän muokata sitä.

7 kommenttia:

 1. Niitä vanhoja postauksia saa tän ohjeen avulla http://www.linkwithin.com/install?platform=blogger&site_id=195326&url=http%3A/pwetbuk.blogspot.com/&email=edisonframilla%40ymail.com

  Mitenköhän paljon noita kuvia pystyy lataamaan ennen kuin tulee stoppi... ja pitääköhän sit perustaa uusi blogi vai mitä pitää tehdä...?

  VastaaPoista
 2. Moikka,
  tuota kuvatilaa voi kuulemma ostaa lisää, ja sitä blogger kai tarjoaakin. Kuvia kannattaa pienentää suht rajusti, kun laittaa blogiin, että eivät vie niin paljon tuota kuvatilaa.

  Minä "poistin" bannerin päältä nimen laittamalla sen kohdalle pisteen. Tosin silloin blogin nimi oli vain piste toisten blogilistalla...

  Tuosta taustaväristä. On erilaisia blogimalleja ja ainakin jossain perusblogimallissa on tuo valkoinen taustaväri.

  Ja noista alalaidan kuvista olen minäkin kiinnostunut. Liittynevät johonkin tiettyyn blogimalliin...

  VastaaPoista
 3. Itse olen ostanut jo kahdesti uutta kuvatilaa. Maksaa 6,50e ja mulla riittää n. vuoden, kun lataan melkein aina isoja kuvia.

  VastaaPoista
 4. Maikki: kiitos tuosta linkistä. Täytyykin käydä tutustumassa. Lisätilaa sai ostettua alle 5 eurolla, joten onneksi ei ollut kovinkaan kallista.

  Nonna ja Jarna:Kiitos infosta. Sainkin sitten eilen ostettua tuota lisätilaa. Oliskos teillä vinkkiä että millä noita kuvia kannattais pienentää?

  VastaaPoista
 5. Hei!
  Tuosta otsikon poistamisesta etsin itsekin tietoa googlettamalla ja eksyin tänne blogiisi. Tuo pisteen lisääminen on kyllä vaihtoehto, mutta ei kovin hyvä sellainen.

  Keksin yhtäkkiä mitä asialle voi tehdä: Blogin mallin suunnittelutyökalusta saa muutettua blogin otsikon fonttikokoa. Pienin mahdollinen on 8px, mutta kun ruutuun kirjoitti 0px ja tallensi, niin otsikko katosi yhtäkkiä. :)

  En tosin tiedä, onko sulla enää tätä ongelmaa, mutta ajattelin, että jos joku muukin eksyy tänne saman kysymyksen äärelle.

  Ihanan pirteä blogi!

  VastaaPoista
 6. Annu: oi kiitos kovasti tuosta vinkistä. Täytyykin testata kun seuraavaksi joskus jaksaa lähteä muokkaamaan tuota aloituskuvaa :)

  VastaaPoista
 7. Pistäydyin, kun etsin apua samoihin ongelmiin, ja täältähän löytyi apua, kiitos paljon! =D Hauskaa pääsiäistä!

  VastaaPoista