torstai 14. heinäkuuta 2011

Äipän uusi paita

Lontoon terveisinä kotiutui tämä naisellisen romanttinen paita.

Tämä postaus on eka varsinainen omia vaatteita koskeva postaukseni. Ehkä tästä innostuu niitä tekemään lisääkin. Saas kattoo. Toivottavasti kuvat eivät ole liian rohkeita, kun vähän paljasta pintaakin näkkyy ja vilahtelloo  ;)

Jotenkin paita on niin ihanan romanttinen tuosta edestä noine kukkasineen. Paita on Lontoon Westfieldissä sijaitsevasta Gilly Hicksistä, joka on Aberocrompie & Fitchin brändi. Alla oleva sininen toppi samaiselta Lontoon reissulta Westfieldin ostoskeskuksessa sijaitsevasta Hollisterista, joka myös Abercrombie & Fitchin brändi. Aivan uskottomattan ihania vaatteita molemmissa liikkeissä. Lontoon keskustasta löytyy myös Abercrombie & Fitchin liike. Kaikissa kolmessa liikkeessä on aivan presiis samalla kaavalla tehtyjä vaatteita ja samat kuositkin, mutta A&F:ssä hinnat vain yli kaksinkertaiset Hollisteriin ja Gilly Hicksiin nähden. Ainoa eroa jonka huomaat liikkeeseen astuessa on se, että A&F:n nimi puttuu vaatteista. Muutoin liikeet ovat sisältäpäin samanlaisia. Hämärä valaistus, musiikki soi todella kovaa ja ihana parfyymin tuoksu leijuu ilmassa :)
Väsäilen Lontoon shoppailuvinkit postauksen vielä erikseen kunhan tästä kerkiää.Mukavaa torstaita kaikille lukijoilleni. Lähden tästä kohta ajelemaan kotia kohti möksältä. Pitänee välillä käydä katsomassa onkos se tölli vielä siellä pystyssä ja ettei ihan mökkihöperyys uhkaa, niin pitää käydä vähän sivistyksen parissa :)

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana paita!

  Hiukan kyllä hirvitti katsoa noin rohkeita kuvia;) =D

  VastaaPoista
 2. Kaunis vaate ja sopii sinulle tosi hyvin. Jatka vain tätä uutta vaatelinjaa.

  VastaaPoista
 3. kaunis on paita, eivätkä kuvat ole yhtään liian paljastavia!

  Mukavaa kesän jatkoa! Kotona mekin hetkisen!

  VastaaPoista
 4. Jostain kummasta eksyin tänne sinun blogiisi eli täysin uutukainen lukija :)
  Ihana tuo paita tai oikeastaan molemmat!!! Tykkään kovin itsekin vähän tuollaisesta romanttisesta pukeutumisesta :)
  Olen joskus kurkinut samaisen merkin vaatteita, mutta eipä ole tullut hankittua... Miten muuten pitävät koot paikkansa? Kun välillä tuntuu, että noissa täysin vieraissa vaatemerkeissä koot menee välillä miten sattuu...

  VastaaPoista
 5. Jarna: kiitos! Itseäkin vähän jo hirvitti kun katsoi noita kuvia ;)

  Marita: kiitos. Ehkä tästä rohkaistuneena teen vielä toistekin omia vaatteita koskevan postauksen.

  Nonna: Kiitos. Mukavaa kesän jatkoa myös sinne päin.

  Pauliina: hei, kiva että eksyit tänne sivustolle :) Mielestäni kokomerkinnät pitivät nyt aika hyvin paikkansa, ainakin noissa ostamissani vaatteissa.

  VastaaPoista