torstai 1. joulukuuta 2011

Arvonnan voittaja

Terveisiä Jenkeistä! Ameriikan postaus tulossa sitten kunhan tästä kerkiää ja toipuu aikaerosta. Vielä elimistö aivan sekaisin. Pari viime yötä pikkumies onkin noussut klo 2.30 yöllä leikkimään n. neljäksi tunniksi, joten aika väsynyttä porukkaa oltu sitten päivällä kun yöllä leikitään monta tuntia.

Sen verran saatu aikaiseksi nuutumisesta huolimatta, että sain arvottua Ramsignin kyltin voittajan. Osallistujia oli hienot 52 kappaletta.  Arpaonnettarena toimi pikkumies ja virallisina valvojina toimi itse äitee ja pikkuneiti. Aika nopeaa oli arpominen. Pikkumies kouraisi äkkiä korista voittajan ja sitten pitikin tuijotella jo telkkaria kuten kuvasta huomaa. Ei meinannut kuvaaja pysyä perässä liikkeissä kun oli niin nopeaa toimintaa.


Arvonnan voittaja on Lantliga Drömmar ja hän kirjoitti seuraavanlaisesti... "Yhdellä arvalla mukana, tuollaista kylttiä olen haaveillut aina! Kivoja juttuja olet kertonut tähänkin asti, itseäni etenkin kiinnostaa sisustus-ja ruokajutut. Mukavia syyspäiviä, tovotteleepi Lantliga Drömmar "

Onnittelut kyltin voittamisesta! Otatko yhteyttä sähköpostitse (kristallinhohtoa@gmail.com), niin saan välitettyä tietosi Ramsignille.

Monelta oli toiveena, että sillisalaatti aiheiden osalta voisi jatkua eli  sama linja siis jatkuu täällä blogissani. Kivasti oli tullut muuten uusia lukijoitakin sivustolle. Tervetuloa vaan kaikki mukaan!

2 kommenttia: