lauantai 3. joulukuuta 2011

Mailegin nisset

Vihdoin ja viimein sain kaivettu esiin Mailegin nissekalenterit. Pikkuneidillä mekkoversio ja pikkumiehellä tietysti poika tonttu. Vielä kun keksisi kaikkiin taskuihin jotkut kivat jutut. Karkkiakaan ei viitsisi joka päivä laittaa ja tuota pikkusälääkään ei oikein tekisi mieli ostella hirveästi.


Ja arvatkaas mitä? Heti mun mielikuvitus lähti laukkaamaan kun laitoin nämä tuohon roikkumaan. Toivottavasti nyt ei kukaan pahastu, mutta mulla tulee oikeasti noista tuolla roikkuvista nisseistä mieleen Saksan keskitysleirit ja ihmispoloisten hirttäminen. Jotenkin tuo harmaa pellavanoloinen kangas ja sitten kun ne roikkuvat tuossa meille siten, että pää vähän  roikkuu alaspäin, niin mielikuva olikin valmis. Voehan mua! Ensin maksaa noista nisseistä itsenkä kipeäksi ja sitten vielä luo itse tällaiset mielikuvat päähänsä. Yritin jopa teippailla tuota narua vähän eri tavalla, että olis enemmän kiinni tuossa seinässä, että tuo fiilis hävisi, mutta ei sekään onnistunut. Ei viitsisi enää uusia naulojakaan taas lyödä tuohon kun muutama on jo eri kohdassa. Tuota mielikuvaa lisää vielä se, että tuo ripustuslanka tulee tuolta ylhäältä asti. Kävi nimittäin siten, että sanoin miehelle, että laitatko näille naulat seinään ja lähdin sillävälin kauppaan. Sitten kun tulin takaisin, niin hän oli ovela miehenä laittanutkin naulat tuonne kaapin päälle ylös ettei ne näkyisi niin paljon. No nyt naulat on missä on ja nisseillä on tuo harmaa vaatetus eli sillä mennään. Olis varmaan pitänyt vaan metsästää puna-asuiset nisset, mutta kun olivat jo kaupasta loppuneet ja päätin sitten vaan ottaa nämä. Täytynee vaan nyt yrittää tyhjentää pää tuosta kaameasta mielikuvasta ja ehkä vaan naputella ne uudet naulat tuohon seinään alemmaksi :)


No olipahan taas postaus nisseistä :) Mukavaa lauantai iltaa kuitenkin kaikille sinne ruudun toiselle puolelle!

8 kommenttia:

 1. Heippa! Vaihda läpinäkyvät narut :-) Muuten mulla vähän sama juttu ja siksi oin pistänyt noi roikkumaan sellaiseen kohtasn et jalat on maassa tai tuolin päällä :-)

  VastaaPoista
 2. Heippa! Vaihda läpinäkyvät narut :-) Muuten mulla vähän sama juttu ja siksi oin pistänyt noi roikkumaan sellaiseen kohtasn et jalat on maassa tai tuolin päällä :-)

  VastaaPoista
 3. Hannis: joo itseasiassa mullekin tuli tuo sama mieleen yön pikkutunteinta, että voisin laittaa noi esim. siimalla roikkumaan niin ei näkyis tuota pitkää hirttolankaa tuolta ;)

  VastaaPoista
 4. Kyllä ne nuo Nisset vaan on niin poikaa...Wau missä maisemissa oottekaan matkannu tuolla etellisessä postaukessa :)

  VastaaPoista
 5. Meillä mies aina irvailee, että hirressä roikkuva tonttu :/ Onneksi lapset eivät näe asiaa noin :)

  VastaaPoista
 6. Hassua, kun koetan tulla katsomaan joulumarkkinat postaustasi, niin sitä ei löydy? Mutta ihanat tontut.. eikä tule samaa fiilistä kuin sulla :)

  VastaaPoista
 7. Lovviisa: joo on noi nisset kyllä niin söpöjä mun mielikuvista huolimatta :)

  Aarre: heh, no onneksi mä en ole ainoa joka ajatteli noin. Hyvä etten ole ainoa jonka päässä vähän mielikuvitus laukkaa :) Joo ja tosiaan onneksi lapset ei näe asiaa noin kauhealla tavalla.

  Maikki: nyt löytyy taas joulumarkkinat postaus. Painoin vahingossa julkaise painiketta tallenna painikkeen sijasta ja piti poistaa tekele vähäksi aikaa että sain sen kirjoitettua loppuun asti :)

  VastaaPoista
 8. Oon niin höpönä näihin nisseihin :D Ihanuuksia!

  VastaaPoista