sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Joulumarkkinoilla

Viikonloppu vierähti mukavasti joulumarkkinoilla. Niitä on vaan jotenkin niin leppoisaa kierrellä ja katsella taidokkaita tekeleitä ja ihania jouluisia juttuja. Joulumarkkinoilla on aina jotenkin niin lämmin tunnelma.

Ollaan oltu viikonloppu mummolassa Turun suunnalla, joten Turun joulumarkkinat tuli nyt koluttua. Joka vuotinen perinne on käydä Wanhan ajan joulumarkkinoilla Suurtorilla, josta alla tunnelmakuvia. Itse joulupukkikin muorineen oli eksynyt markkinoille.Turusn messukeskuksessa oli Suomen suurimmat joulumyyjäiset, joka piti kanssa käydä koluamassa.

Näitä leikkiherkkuja hankin pikkuneidin joulupakettiin. Aika aidon näköisiä vai mitä. Näiden herkkujen tekijältä löytyy myös oma bloginsa jos haluat käydä kurkkaamassa http://liljankukangalleria.blogspot.com/.


Ensi viikonloppuna onkin sitten Lohjalla Menneen ajan joulumarkkinat. Sielläkin täytyy taas pistäytyä tunnelmoimassa. Tänä vuonna taitaa onneksi olla vähän paremmat kelit kuin viime vuonna. Oli nimittäin n. 25 astetta pakkasta kun siellä oltiin lumikinosten keskellä. Varpaat ja sormet oli aika jääkalikoita sen kierroksen jälkeen. Kävi ihan sääliksi niitä myyjiä jotka joutuivat siellä ulkona seisomaan silloin koko päivän.

Toivottavasti teillä on ollut rentouttava viikonloppu. Uutta intoa uuteen viikkoon!

6 kommenttia:

 1. Olipas aidon näköisiä herkkuja:-))
  Oikein mukavaa 2 adventtia<3

  VastaaPoista
 2. Nuo joulumyyjäiset on kivoja tapahtumia, ihania juttuja on ollu tuolla myynnissä. Meni vähän aikaa ennenkuin tajusin, että nuo donitsit eivät olleet oikeita. :)

  VastaaPoista
 3. Arja: kiitos samoin sinne! On tosiaan oikein herkullisen aidon näköisiä herkkuja.

  Villa Brickyard: joo eikös olekin aidon näköisiä. Joulumyyjäisten tarjontaa on aina hauska katsella.

  VastaaPoista
 4. Kiva kun kävit visiitillä blogissani, niin minäkin löysin tänne :)
  vauhdikasta menoa teillä tuntuu olevan :))
  taidettiin olla eilen samoilla markkinoilla suurtorilla, me kylläkin vasta illan suussa, kaikkea kivaa jäi mukaan..
  messukeskukseen teki mieli, mutta en oikein jaksa sitä tungosta..
  hyvää itsenäisyyspäivää teille sinne!!
  jaana

  VastaaPoista
 5. Jaana: no kiva kun tulit vierailulle. Toivottavasti tulet uudelleenkin. Joo tuolla messukeskuksessa oli aikamoinen ryysis. Ei meinannu päästä edes eteenpäin. Suurtorilla on aina niin mukava tunnelma, että siellä pitää joka vuosi käydä.

  VastaaPoista
 6. Oho, minun herkut pääsivät näin näyttävästi esille blogiisi! Suuret kiitokset sinulle ja kiitos kehuista muillekin =)
  Kyllä järkkärillä saa paljon parempia kuvia kuin omalla pokkarilla...
  Räiskyvää uutta vuotta!!

  VastaaPoista