maanantai 26. joulukuuta 2011

JouluaattoaJouluaattoa meillä vietettiin perinteisesti serkkujen perheiden kanssa. Lähes koko suku olikin kokoontunut  serkkuni luo, jossa otettiin innokkaasti joulupukki vastaan.


Kylläpäs on ollut kilttejä lapsia jos tuota lahjavuorta katsoo ja tuon kuvan ottamisvaiheessa oli monta isoa säkillistä lahjoja jo jaettu.


Tässä joulupukki saa jo pikkumiehen valomiekasta. Pitihän sitä heti testata ja mikäs sen parempi kohde kuin itse joulupukki.


Onneksi lapset eivät niin kiinnittäneet huomiota joulupukin partaan joka vähän väliä meinasi tipahtaa ja välistä vilkkui mustat viikset. Ai aij! No sehän on vähän arpapelia jos tilaa tuntemattoman joulupukin, että mitä sieltä tulee, mutta onneksi tämä pukki oli sentään ihan selvinpäin ja oli tonttukin mukana jakamassa lahjoja.

Tänään tapaninpäivänä ollaan sitten oltu kymmenisen tuntia ilman sähköä. Mikäs sen tunnelmallisempaa kuin myrsky ulvoaa ulkona, kynttilänvaloa ja jouluruoan tähteiden lämmittämistä takan hiilloksessa. Ei ole tarvinnut katsoa televisiota, surffata netissä taikka edes soitella minnekään kun kännykänkin kuuluvuus loppui. Onneksi sentään hanasta tuli vettä ja vessat toimivat. Lapsilla onneksi riitti touhuamista uusien lelujen parissa.

Mukavan rentoa Tapaninpäivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti