lauantai 10. joulukuuta 2011

Nukkekodin joulua


Pitäähän näin joulun kolkutellessa ovella laittaa nukkekotikin joulukuosiin. Hankin nämä pienet jouluiset jutut nukke- ja nallemarkkinoilta jokunen viikko sitten.

Eipä näitä joulujuttuja uskalla tuolla nukkekodissa kovinkaan kauan pitää esillä tai ne ovat entiset. Odottavat sitten laatikossa lasten kasvamista. Ovat lähinnä äidin ilona tällä hetkellä.Olis ollu kiva laittaa tänne joulukuusikin koristamaan, mutta eipä ole sellaista vielä tullut vastaan.Aikamoista sorminäppäryyttä on kyllä vaatinut näiden joulutorttujen taitteleminen.

Aikanaan sitten lisää paljastuksia nukkekodin muista huoneista. Vielä kun sais tuon lattiankin laitettua.

Nyt meidän perhe suuntaa Lohjalle Mennen Ajan Joulumarkkinoille. Tosin ilma on kyllä aika kaamea. Vettä tulee ja myrskyää, mutta eipähän ole varmaan ainakaan ryysistä tällä kelillä.

Moikkelis moi!

6 kommenttia:

 1. Onpa nättiä siellä nukkiksessa...Kuusi olisi piste iin päälle, mutta ehkä se jonain vuonna tulee vastaan. Teetkö nuo jutut itse vai osteletko? Käytätkö nettiä ostopaikkana? Suomessa lienee aika huonot valikoimat ja kallista?

  VastaaPoista
 2. Ihana joulutunnelma nukkekodissa! :D
  Voiskin kokeilla tehdä joulukuusen itse!

  VastaaPoista
 3. Onpas ihana minijoulu:-))

  Oikein mukavaa 3 adventtia <3

  VastaaPoista
 4. Jarna: kyseiset joulujutut ostin nukke-ja nallemarkkinoilta Wanhalta jokunen viikko sitten. Osa niistä oli myyjien itse tekemiä ja osa made in China. Hinnat liikkuivat parin euron tietämillä joten ei mitenkään kallista. Hesassa on tosi kiva nukkekotikauppa pullollaan tavaraa ja myyvät myös netin kautta. Liikkeen osoite on www.minimaailma.fi ja mielestäni hinnat ovat ihan siedettäviä. Itseasiassa halvempia mitä muualla päin maailmaa olen samoja tuotteita katsonut.

  Ruususuun äiti: joo tuo kuusen teko kävi kanssa mielessän mutta sitten luovuin siitä ajatuksesta. Ehkä sellainen joku vuosi tulee jostain vastaan.

  Arja: kiitos kiitos.

  VastaaPoista
 5. Joulu on saapunut nukkekotiinne!Hauskaa joulun odotusta

  VastaaPoista
 6. Tilkkutiina: kiitos ja oikein ihanaista joulun odotusta myös sinne!

  VastaaPoista