torstai 1. maaliskuuta 2012

Arvonta suoritettuTeelaatikon arvonta on nyt suoritettu. Yritin tuota Random.org:in (tai mikäs se nyt olikaan) sivustoa pläräillä, jos olisin sieltä kautta tehnyt sen arvonnan, mutta sitten tuli tenkka poo, että mitenkäs noiden arpojen lukumäärä siellä huomioidaan kun osalla osallistujista on enemmän kuin yksi arpalipuke. No se pähkäily jäi sitten lyhyeen ja otin ihan manuaalisen leikkaa arpalipukkeet koriin tyylin käyttöön, niin menee ainakin oikein arvonnat.

Osallistujia oli ihan huimasti ja suosio ihan yllätti. Lukijoitakin tuli matkan varrella paljon, joten tervetuloa vain tänne Kristallisen ihmeellisen maailmaan seuraamaan juttuja, jotka tosin aina eivät ole niin laadukkaita ja kirjoitusvirheitä löytyy aika moisesti, mutta enpä jaksa niistä stressata. Pääasia, että itsellä on mukava jotain raapustella ja joku niitä joskus jaksaa lueskellakin.

Eipäs jaaritella sen enempää vaan paljastetaan voittaja. Korista onnetar arpoi seuraavan voittajan: MIMMI ja hän kirjoitti seuraavasti " Lukija nro 171 ilmoittautuu skabaan mukaan. Uutena lukijana kahdella. Teehammasta taas kolottaakin... "

Onnittelut voittajalle. Otatko minuun yhteyttä kristallinhohtoa@gmail.com

Niin ja nyt kun vielä löytäis tuon teelootan jostain. Ennen lehtikuvausta oli sellainen paniikki ylimääräisen tavaran tunkemisella pois jaloista ja näkyvista ja nyt ei ole harmaintakaan aavistusta mihin tuon laitoin. Joo ja ei ole ensimmäinen asia mikä on kateissa mun todella järjestäytyneen siivoamiseen jälkeen. Tavarat heitettiin ensimmäiseen vapaaseen paikkaan ilman mitään logiikkaa, mutta eihän sitä blondilta voi kaikkea vaatia ;)

Hei kohta alkaa Mentalist, joten eikun sohvalle....

2 kommenttia:

 1. Oho!
  Ihan ääneen sanoin ja nuorimmainen ihmetteli, että mitä se äitee yksinään mutisee :D
  Laittelen sulle viestiä tulemaan. oon kuin pikkumuksu - kerrankin kun voitan jotain.
  Hetken aikaa täällä olen nyt käynyt, enkä aio lopettaa. Tykkään lukea juttujasi!

  VastaaPoista
 2. Mimmi: Hienoa, että voittaja ilmoittautui näin nopeasti. Nyt sitten vain kaivelemaan tuo laatikko jostain esiin. Kiva, että olet viihtynyt myös täällä :)

  VastaaPoista