keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kärpässieniä ja tonttuja


Meillä on menossa nyt joku kärpässienikausi. Niitä löytyy lampusta, ulkoa narsissiasetelmasta, leikkitalosta ja nyt tästä uudesta paidasta, jonka ompelin pikkuneidille. Ihan ok siitä tuli vaikka olikin ihka ensimmäinen tekeleeni tuolla vaateompelusaralla. Seuraavaksi ajattelin kokeilla mekon ompelua. Siinä voikin mennä jo enemmän sormi suuhun. Onneksi äitini on luvannut opettaa minulle mm. napinreiän ompelun.


Bongasin tämän Stenzon tonttukankaan joskus kauan sitten jostain nettikangaskaupasta ja vihdoin ja viimein kun päätin sitä tilata, niin eihän sitä enää ollut valikoimassa. No en luovuttanut metsästystä siihen vaan laitoin rohkeasti googleen hakusanaksi tuon tonttukankaan ja kas huutiksessa olikin kyseistä kangasta juuri myynnissä yli metrin pala ja kaupat syntyivät heti.

Nyt sitten vain miettimään mitä kaikkea tuosta kankaasta vielä tekisi.

Keskiviikon jatkoja kaikille ihanille lukijoilleni!

6 kommenttia:

 1. Voi ku sulone sieni leikkitalo ja söpö paita pikkasel tyttösel ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo kärpässienitalo on kanssa jotenkin niin ihanan söpö :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Tuohon kankaaseen itsekin ihastuin ja piti heti ruveta pähkäilemään, että mitä siitä tekisi ja opettelemaan vaatteiden ompelua kun löytyi niin kiva kangas.

   Poista
 3. Ihana! Wau!

  Onko sulla saumuri? Sillä saisi niin kivasti vaiks mitä aikaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. No hitsin vitsit kun ei ole omaa saumuria. Ekaa kertaa sellaista nyt kokeilin ja vitsit miten helppoa sillä oliskaan noita tehdä. Et viitsis hankkia, niin voisin välillä lainailla ;)

   Poista