maanantai 12. maaliskuuta 2012

Riviera Maisonin kynttilänjalat

Kolmantena esittelyvuorossa on Riviera Maisonin lasiset kynttilänjalat (tuli tähän väliin vaan kaikkia muita postauksia ja jäi tuo hankintojen esittely kesken), jotka hankin kuvauksia silmällä pitäen. Tosin nämä eivät tainneet edes näkyä yhdessäkään kuvassa, mutta itse ihastuin ainakin näihin.


 Vaaleanpunaiset kynttilät kruunavat nuo jalat ja ne voi kuulemma polttaa tuon koristeen kanssa. Näin kynttilän ilme ei kärsi kun tuon suojuksen voi jättää paikoilleen. 


Kynttilänjalkoihin on kaiverrettu Riviera Maison. Kynttilänjalat ja kynttilät Sisustus Biancosta Espoon Isosta Omenasta.


En taida vielä ainakaan ruveta polttamaan noita kynttilöitä. Ihastellaan niitä nyt hetki vielä näin. Täytynee ehkä ostaa jotkut halpiskynttilät noihin joita raskii polttaa :)

12 kommenttia:

 1. Ihanat kynttilänjalat! Mulla on kans Lene Bjerren kynttilöitä, kiva tietää että niitä voi polttaa tuon suojuksen kanssa. Vielä en ole raaskinu sytyttää kun ovat niin kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu myyjä mainitsi erikseen asiasta, että nuo kynttilät voi polttaa tuon suojuksen kanssa vaikka pohjassa taitaa kyllä lukea eritavalla. Sehän selviää sitten vaan kokeilemalla kunhan vaan raskii poltella noita.

   Poista
 2. Upeat kynttilänjalat on ja en minäkään raaskisi noin kauniita kynttilöitä polttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kävinkin jo ostamassa Tiimarista vaaleanpunaiset halvemmat kynttilät, joita raskii sitten poltella.

   Poista
 3. Todella kauniit kynttilänjalat & kynttilät! Pitää mennä joku päivä käymään Isossa Omenassa. Oliko kynttilöitä eri värisiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kynttilöitä oli muistaakseni ainakin harmaita ja noita vaaleanpunaisia. Taisi löytyä myös pienemmässä koossa.

   Poista
 4. Vau, hienot on!
  Ja sopivat teille kuin nakutetut.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja terkkuja naapuriin! Olittekos muuten siellä zumbapartyissä?

   Poista
 5. Aivan ihanat sekä kynttiläjatat että kynttilät <3
  Laitoin sinulle viestiä :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat kynttilänjalat ja kynttilät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista. Itsekin ihastuin noihin ja nuo kynttilät kruunavat nuo.

   Poista