maanantai 26. maaliskuuta 2012

Narsissiasetelma


Ekat narsissit jo laitettu pihalle. Nyt vaan jännätään viekö pakkanen ne joku yö vai ei.


Hmmm...tämän asetelman tyylikkyydestä voidaan olla montaa mieltä. Kärpässienet tuovat kuitenkin kivan väriläiskän tuohon, mutta tyylikkyys hieman kärsii.


Sammaleetkin tulivat vihdoin ja viimein käyttöön syksyn jälkeen. Eihän tuo mies ole kuin tuhat ja yksi kertaa valittanut niistä tuolla varastossa, että miksi ihmeessä meillä on kassillinen sammalta siellä, jotka vielä haisevat ihan kaameelta :)

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. heh, ehkä vähän lapsenmielinen mutta pääsiäinenhän on tulossa :)

   Poista
 2. Oi miten suloinen! Harmi kun omat sammaleen talteen otot menee aina jotenkin mönkään, yritin kukkakaupassa (jumalatoon kasvihuonehässäkkä) katsoa, olisiko sitä edes pystynyt ostamaan, mutta ei ainakaan näkynyt. Omani ovat sellaisia lievästi kuivahtaneita ruskehtavia versioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli eka kerta kun tosiaan otin noita sammaleita talteen ja ovat kyllä ihmeen hyvin pysyneet vihreinä. Riippuu varmaan että mitä sammalta kanssa kerää. Nyt en kyllä vaan tiedä minkä nimistä tuo oma keräämäni on.

   Poista
 3. Kivan näköinen on :) Pirteen raikas ja keväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Narsissit ja tuo keltainen väri on jotenkin niin ihanan keväisiä.

   Poista
 4. Huoh, meikis ei ole tehnyt vielä mitään koko pääsiäisen eteen. Kaipa ne rairuohotkin pitäs pikkuhiljaa laittaa itämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä onneksi jo rairuohot hyvällä mallillaan ja pajunoksatkin jo maljakossa pöydällä. Vielä ne rairuohot onneksi ehtii kylvämään.

   Poista