perjantai 9. maaliskuuta 2012

Esikoita ja Riviera Maisonin tarjotin


Eikös olekin herkullisen värinen väritrio? Noiden esikoiden ihanat keväiset värit saavat mielen ihan virkeäksi. Ostin näitä esikoita ison kasan lehtikuvauksia varten ja niitä oli vähän ympäri ämpäri alakertaa. Tämä isoin asetelma oli ruokatilan pöydän päällä Riviera Maisonin tarjottimella.

Kyseinen Riviera Maisonin tarjotin oli kuvauslainassa Sisustus Biancosta. Tarjotin ei ihan pääse oikeuksiinsa tuolta kukkakasan alta, mutta olisi ollu kyllä aivan ihana hankinta kotiin. En vain raaskinut laittaa siihen melkein 150 euroa kun tuli hankittua jo kaikenlaista muutakin kotiin.


 Jotenkin näistä tulee pääsiäinen mieleen ainakin värityksen puolesta.


Riviera Maisonin tarjottimen päätyessä takaisin kauppaan, esikot päätuivät tähän koriin. Ihan kivalta näyttävät siinäkin.


Noita esikoita saa muuten kastella tosi usein tai nuukahtavat, mutta ovat kuitenkin kiitettävästi aina sieltä nousseet takaisin pystyyn vaikka välillä tuota lurpsahtamista on käynytkin :)

Huomen aamulla meidän auto suuntaa kohti Vierumäkeä. Pitää varmaan tässä ruveta ihan tsemppaamaan. Liikunnallista viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kevättä rinnassa jo täällä noiden esikoiden kera. Ihanasti lumikin on alkanut jo sulamaan ja kohtahan tuolla ulkonankin noita saa ihan livenä ihastella.

      Poista